WhiteRed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana kendi hayatımı özet geçeyim kısaca
lise de bıraktım bende bir kıza aşık oldum ergenlik hevesi ateşi işte onun yüzünden derslerle ilgilenemez oldum hep onu düşündüm derkeen karne zamanı falan ben sınıfta kalmışım ama evde freelancer çalışıyorum az buz da bir para kazanmıyorum neyse 1 kere daha deneyeyim dedim gene aynı olayın benzerini yaşadım kaldım 2 kere kalınca lisede otomatikman atılıyosun sonra derin bir nefes aldım seninle aynı duyguyu yaşadım herkes bana salak gerizekalı diyecek diye düşündüm ama yaptığım iş ve iş potansiyeli benim arkadaşlarımdan kat kat üstündü bu beni caydırmadı hiçbirşeyden okul önemli değil doktor, avukat olmayacaksan okulun hiçbir önemi yok ben kendi işimde başarı adımları atarken arkadaşlarımın üniversiteden sonra kazanacağı parayı ben şu anda kazanıyorum onlar ne yapıyor ? 4+4 yıllık bi üniversite okumaları lazım ki güzel paralar kazansınlar yoksa üniversite mezunlarını bim kasalarında görmeye devam ederiz şimdi ne oldu ? Açıktan okuyorum lise son sınıfım mesleki açık olduğu için bilişim derslerini veriyorum güzel bir şekilde herkes beni kıskanır oldu dalga geçtiler ezdiler ama şu anda arabam var istanbul şartlarında araba aşırı bir lükse girer kendi kazancımla aldığım helal parayla aldığım arabamı gönül rahatlığıyla sürüyorum iş sektöründe baya bir tandığım oldu yani diyeceğim şu ki işinden vazgeçme herkes para kazanmak için okuyor helal yoldan kazan nasıl kazanırsan kazan ama kazan.
Hocam cidden bire bir hikayeniz benim hayatımla fakat ben burda dile getirmek istememiştim ailevi sorunlar yüzünden benim bi gelirli iş bulmam zor oluyor.İnstagram işlerinden ise çok gelirim yok.User vs yok ben yönlendirme vs yapıyorum.En son bir holding adamiyla iş yaptım, 1 aydır yatiyorum.