ogzhnpyde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak bir tespitimi paylaşıcam,
Ben R10 platformunu fazlasıyla gözümde büyütmüşüm. Buradaki insanların her zaman düşünen her hangi bir konuda mantık yürüten ve çözüm odaklı çalışan insanlar topluluğu olarak benimsemiştim. Konunu doğru ya da yanlış olması önemli değil. Buradaki ana fikir dalga geçmeden adam gibi savunduğun şeyi düzgün cümlelerle açıklamak. 16 sayfa boyunca dalga geçen o arkadaşlarımız ne yazikki savunabilcek kapasiteye sahip olmadığı için dalga geçmekle yetinebilmiş.
Kendimi inci sözlükte entry okuyomuş gibi hissettim.

Bence açılan konu oldukça başarılı aralarda sorguladığım bir çok yazı oldu açıp internetten aa bu da böylemiymiş dedim.
GoogleChrome arkadaşa teşekkür ederim. Her ne kadar doğru olmasa da güzel bir konu.
Arkadaşa katılıyorum, bende dünyanın düz olmadığının farkındayım ancak konuyu okurken keşke düz olsaymış dediğim noktalar oldu, herkes Nasa'nın kuklası olmuş durumda. İnanmak zorunda değilsiniz ama çocuk gibi yorumlar da yapmanız gerekmiyor.
Düzgün bir dille inandığınız doğruyu açıklar yoldan çekilirsiniz, adam ona inanıyor olabilir. Bu onu küçümsemek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Galileo da dünya yuvarlaktır dediğinde herkes siz gibi yapmıştı. Onları küçümsüyor ama siz de onlar gibi davranıyorsunuz.
Bugün NASA bildirim yayınlasa, "aaa biz yanlış yapmışız dünya düzmüş" dese üç buçuk atacaksınız.
Konunun dünyanın düz olup olmamasıyla pek de bir alakası yok, önemli olan insanların fikirlerine saygıyla yaklaşmanız. Burda çok keyifli sohbetler de dönebilirdi. En komiğime giden de birisi kitap okuyun burda harcanmayın yazmış. Aksine kitap okuyan birinin dünya düzdür demesi daha mantıklı olur hatta dünya yamuktur dese bile daha doğru olur çünkü hayal gücü gelişmiştir. Gidip de aaa nasa canlı video attı bak dünya elips deyip ona bağlanmaz. Kendi kafasıyla düşünebilir.
Her şeyi geçtim, dünyanın içinde başka bir dünya var denince neden bu kadar tepki göstermiyorsunuz? çünkü işinize geliyor. Detaya girmeyeceğim. iyi günler.