Bu zamana kadar yorum yapanlarda bazı konularda bilgi verenleride hep görüyorum.
Sadece şunu söylemek istiyorum Cex.io konusunda
suanda 1 BTC 11701$ iken ve suanda dolar 3,95 TL iken Toplamda 46200 TL ye denk gelen cex.io nun nasıl uygun olduğunu düşünüyorsunuz onu anlamıyorum. Ama yinede kbasali ya hak veriyorum.
http://prntscr.com/hgo0kp
Globaltr arkadaşa şu konuda hak veriyorum global de evet TR borsasına göre uygun ama direk komisyonsuz alabilirseniz uygun.
birde şunu anlamıyorum arkadaş biz komisyon isteyince insanlar bizi *********** gözü ile bakıyor ama bu tarz borsalara %10 üstünde bir komisyon ödeyince adamlara kimse bişi demiyor.
Konu sahibi ve diğer yorum yazan arkadaşlara değil bana bu şekilde gelen günlerce mesaj üzerine yazdım yorumumu
Ben bu son bir kaç haftadır coin kategorisinin bu kadar aktif görmedim, ve ne hikmetse herkes gizliden gizliye her konuda bilgiliymiş bilende bilmeyende yazıyor o yüzden ben sadece izlemedeyim.
Bu arada satışdada satış konumda mumkun olduğunda geri planda önce diyorum bu satan alan arkadaşlar bir alsın ortalık durulsun diye beklemedeyim.
Çünkü şunu görüyorum birileri baya bir çarpılacak bir kaç kişinin canı fena yanıcak gibi geliyor o yüzden sizlerden ricam
HERKES DIKKATLI OLSUN