reka29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Makale başlıklar bellidir.
Aralık ayı için 60 makale yazıp siteye ekleyebilecek birini arıyorum. ( Her gün 2 adet ) Verilen hizmeti beğendiğim takdirde devamlı çalışacağımızı da belirtmek isterim.

*Öğleden önce girilmeli makaleler.
1- Makaleler bilgi içerikli olacağı için gereksiz kelimelere kesinlikle yer verilmemelidir.
2-Bugünkü yazımızda .... konuyu anlatıyoruz gibi gereksiz cümleler olmamalıdır.
3-Makale düz bir şekilde hikaye anlatır gibi yazılmamalıdır. H1 H2 H3 başlıklarına uygun yazılmalıdır.
4-Anahtar kelime seçimine dikkat edilmelidir ayriyeten kalınlaştırılmalıdır, konu ile alakalı olan google etiketleri yazı içine uyumlu bir şekilde eklenmelidir. Gerektiğinde Keyword tools kullanılabilir.
5-Yazıya maksimum 3 etiket girilmeli ve 1 adet 850x350 manşet resmi eklenmelidir. Yazı içi konuyla alakalı resim eklenebilir.
6-All in seo başlık, açıklama ve anahtar kelime boşlukları doldurulmalıdır.

Not: Makaleler 250-300 kelimelik olacaktır.( Uygun fiyat olursa kelime sayısı arttırılabilir.)
*}16 Tane 250 Kelimelik 34 Tane 300 Kelimelik

İstediğiniz ücreti pm olarak yollayabilirsiniz olumlu ya da olumsuz dönüş yaparım.

Ödemeyi Haftalık olarak yapacağım. Her pazartesi hesabınıza ücreti yollayacağım.

Lütfen işini iyi yapacaklar pm atsın çok fazla yazar ve editör değiştirdim artık devamlı çalışacağım birini arıyorum.
Gelişi güzel yazıp ekleyecek kişiler ve kopya içerik ekleyecek kişiler kesinlikle pm atmasın kopya içerik ile karşılaştığım anda şikayet eder - itrader uygularım.
Merhaba
PM gönderildi.