beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
videoyu izlersen hocam ona göre yorum yapabilirsin. şahsen çok begendim harika bir video olmuş bukadar güzel yanıtlar beklemiyordum.
ek olarak ;
imam esrar satabilir
imam fuhuş yapabilir
diyanet görevlisi hırsızlık yapabilir
bunları normal insanlar da yapabilir ki buralarda görev yapanlarda normal birer insandır

bunlar islamın değil o şahsın kabahatleridir.islam kusursuz olandır .
islamın arkasına sıgınıp neler neler yapanlar var bunlar o şahsın kusurlarıdır islamın değil. diyanet hata etmiş imam hata etmişse bunu islama baglamamak gerekiyor.
Videoyu izlemedim. İzlemeyede niyetim yok. Diğer konudaki görseli okudum. https://i.hizliresim.com/g9g2BR.jpg

Ve bu yapılan yorum çok beğenilecek bir tarafı yok. Neden? Çünkü saçmalık.

Ek olarak eğer imam esrar satıyor, fuhuş yapıyor, hırsızlık yapıyorsa cemaat ne yapar?

İslam kusursuz değildir. Tanrı bile kusursuz değildir. Hatta bu kusursuz dediğin kitapta yazar. Okumamışsan okumanı tavsiye ederim. Tanrı kibirlidir. Kibirli olan bir şey kusursuz olabilir mi?

Ayrıca diyanet ne demektir biliyor musun sen? Ülkemizde bu kadar parayı her sene hiç eden kurum nedir? Diyaneti öyle bir anlatmışsın ki islamiyet ile Tanrı ile hiç alakası yok. Bambaşka işler. Ha diyorsan ki insan hata yapar. O zaman diyanete, imama da gerek yok. İnsan ile Tanrı arasında kalsın ibadet. Ülke olarak o bütçeyide internet argelerine harcayalım.

Diyanet bu bütçe ile bu kadar saçmalayamaz. İlk cümlemi tekrar tekrar yazıyorum