Tamamiyle her şeye para isteyen ufacık destek ve bilgi paylaşımına bile para isteyen arkadaşlar sanki biz hiç bir şey bilmiyoruz gibi davranarak sürekli aç gözlü gibi para istemesine istinaden denk geldiğim tüm projelik veya niche domainleri ücretsiz paylaşıyorum ilk yetişen kapar diyelim

sürekli güncel olacak
Sadece com domaini boşta olanları ve min. 1B-10B-100B aranma oranını atıyorum- Değerlendirildi - 1 B 10 B / Düşük - önerilen teklifi - 26,53 TL r10 üyesi aldı 4,99 TL* domaini boşta (dil : almanca)
- best workout to lose weight 10B / 100B /rekabet - düşük - önerilen teklif 11,04 TL - bestworkouttoloseweight.com domain boşta (ingilizce) kilo vermek için en iyi egzersiz
- ve sağlam niche domain geliyor
Değerlendirildi 1 B 10 B rekabet Düşük önerilen teklif 61,53 TL r10 üyesi aldı - domain boşta - lawyer annual salary 1 B 10 B rekabet Düşük önerilen teklif 49,84 TL (savunma avukatı maaşı ) lawyerannualsalary.com domain boşta avukatın yıllık maaşı
- lawyer job outlook 1 B 10 B - rekabet Düşük - önerilen teklif 30,71 TL lawyerjoboutlook.com domain boşta alabilrisiniz.
- child only health insurance 1 B 10 B rekabet - Yüksek Önerilen Teklif - 20,14 TL childonlyhealthinsurance.com Domain Boşta - sadece çocuk sağlık sigortası
denk geldikçe eklerim buraya sürekli araştırma yaparken denk geliyordum niche domainlere yazmak nasip olmuyordu yüksek oranda hacimli bulursam eklerim
not : arkadaşlar sistem olarak domain anahtar kelime aranma hacmi google aranma oranları ve önerilen tekliflere bakıp öyle ekliyorum. şimdiden söyleyeim sonra küfür hakeret etmeyin