Bu bitcon işi ile bende uğraştım fantomcoin felan kazdım bilgisayar ile ama ayrıyeten böyle rig kurmak istiyorsanız tek rig değil rig sistemi kurmanız gerekir. Çünkü tek rig'in size bırakacağı kâr ile hiç bir geliriniz olmayabilir. Aşırı derece elektrik yiyen bir sistem madencilik. O yüzden 3-4 adet rig kurduğunuz takdirde kâr elde edebilirsiniz. Çoğu sitelerde madenciliği anlatırken 6 ayda kendisini amorti ediyor deniliyor ama bu madencilik işi çok ince hesap isteyen bir iş. Güç kaynağı ekran kartları soğutma sistemleri v.s v.s .. Bence bu işe girmeden önce bu işi yapan birisi ile mutlaka görüşün. Çünkü bu işe para yatırıp pişman olan çok kişi gördüm. Ayrıca her detayınıda hesaplayın. Elektrik tüketimi, olabilecek arızalar (ekran kartları ve diğer arızalar)'ada hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ayrıca Etherium herkesin gözünde BTC'in kardeşi fakat Kasım ayında ki fork'tan sonra biraz üst seviyelere çıktı ki benim için Etherium bir hiçtir. Bana göre bu işi yapacaksınız BTC ile yapın. İyi forumlar dilerim..

(Yazdıklarım sizin için sadece bir fikir olarak algılansın malum bu işleri yapmak kolay değil. )