@MetropolMedya; kardeşim 1 günde 209 btc için harcadığın elektriğe hiç mi hiç değmez. yanlış yoldasın kardeşim. btc kazandıran ve anında ödeme yapan bir çok site var ayrıca eğer işlemci kullanarak kazı yapmak istiyorsan. minergate diye bir program var onun üzerinden monero kazıp kazancın yükseldiğinde moneroyu minergate sitesinden btc'ye çevirip btc olarak hesabına çekebiliyorsun. 209 btc gerçekten hiç değmeyecek bir kazanç. monero madenciliğinde de işlemcinin grafik ekran kartının vesaire kalitesi ve işlem hızı çok önemli. eğerki evden bu işi yapmayı düşünüyorsan elektrik parasını ne btc madenciliği ne de monero madenciliği ödemez
Evden yapmıyorum zaten

hazırda sürekli çalışan ama üzerinde iş yükü çok olmayan makinalarım var. datacenterda boşta yatan ve şirkette bulunan pcler. minergate olayını da denedim o daha uzun sürüyor gibime geldi. Şu anda kazdığım unitis te de hem işlemci hem grafik kartı var ama ben ikisine birden yüklenmiyorum. Sadece tek makina da ve işlemci ile günde 10.000000 uis kazıyorum. şu anda çok ucuz ama bakalım dediğim gibi güzel bir yükselme yakaladığında 209 btc den fazlasını da kazandırıyor.
heatbtc olayına gelince sona yaklaştıkça gittikçe zorlaşıyor. @sinanksk da bir ara kazıyordu en son konuşmamızda 250 spinde 1 tutmaya başlamıştı. hesapladığın zaman 28 den 30 a ulaşman için baya bir spin kazman lazım.
Grup kurma olayına gelince bana uyar ama birbirine güvenecek adam bulmak mesele.
şu anki kur ile elimde ki uis 0.00004552 btc ediyor 1 günlük kazanç bu tek makina ile