SATIŞ DURDURULDU
SATILIK
YATIRIMLIK EĞİTİM SİTESİ
Sitenin Adresi : PM İle İletilecek (Jenerik Domain) Site İçin İstenen Fiyat : 1.250 TL (
İndrim Yapıldı Son Fiyat)
Sitenin Aylık Geliri : Sitenin düzenli reklam ve tanıtım yazılarıyla aylık 150 TL civarında bir geliri vardır. (Bunda benimde fiyatları düşük tutmamdan kaynaklanmakta) Üzerine düşüldüğü taktirde bu gelir dahada artacaktır.
Halen R10'da devam eden Reklam ve Tanıtım Yazısı Satışlarımız devam etmekte. Hatta Tanıtım Yazısı Satışı ile ilgili profosyonel konu tanıtım tasarımı yaptırıldı bunuda alacak arkadaşa ayrınca teslim edilecektir.
Sitenin Açılış Tarihi : 27 Mart 2017
Günlük Hit Sayısı : 400 - 500 arasında (Ancak suan ilgisizlikten dolayı 100 civarlarında)
Ziyaretçi Kaynağı : %90 Google %10 Sosyal Medya kaynaklı
Site Tüm İçeriği İle mi Satılık : Evet
Hosting Dahil mi : Hayır
Banlı Olduğu Sponsor Var mı : Şuan için banlı olduğu bir sponsoru yoktur.
Banlı Arama Motoru Var mı : Yok
Kullanılan Yazılım Lisansı Satışa Dahil mi : Evet dahil
Yazılım Sonlanma Tarihi : Sınırsız
Sitenin Satışında Herhangi Bir Hukuki Problem Var mı : Hiç bir hukuki problemi yoktur.
Site Açıklaması : Site eğitim amaçlı olup, düzenli olarak hergün online sınavlar, ders konu anlatımları, güncel eğitim haberleri ve eğitim ile alakalı makaleler yayınlamak suretiyle özgün ve güncel tutulmakta. Sadece kendi çabalarımla şuan için sitede ortaokul, liselerin tüm sınıflarının tüm derslerine ait toplam 3600 soru ve kayıtlı 279 üyesi bulunmakta. Bu bile büyük emek isteyen bir iş.
Yazılan makalelerin tamamı %100 özgündür. Şuan site alexa da TR 70k dır. Ancak biraz üzerine düşüldüğü taktirde inanın çok daha iyi yerlere gelecektir.
Sitenin tüm sosyal medya hesapları açılmış olup bu hesaplarda alacak arkadaşa teslim edilecektir.
Yaklaşık olarak 1.5 yıldan fazla açık olan siteye maddi manevi çok emek harcadım. Ancak şuaralar hem ilgilenemediğim için hemde farklı bir projeye yönelmeyi düşündüğümden dolayı satışa çıkartıyorum. Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum. Yapmış olduğum harcamaları ve emeği göz önünde bulundurduğumuzda fiyat gerçekten uygundur.
Domaini bile geçen yaz ayında 500 TL teklif ettiler. Son derece jenerik ve marka olabilecek düzeyde.
Sitenin logosunu daha yeni yaptırdım. Çok şık oldu.
İsteyen olursa üzerine düsmediğimden pek bir yere gelememis olan sitenin Play Storede yayında olan uygulamasını da alacak arkadaşa devir edilecek.
Siteye bir R10 dan bir arkadaşa para karşılığı yaptırdığım bir çok yeni özellikler var.
1- Liselere geçiş
Tercih Robotu (Son derece kullanışlı)
2- Özel yapılmış üye profil sayfası ( Üyeler çozdükleri sınavlardaki doğru yanlış sayılarıni tutan istatistikleri bu sayfadan takip edebiliyorlar)
3- Üyeler katıldıkları sinavlardan elde etkileri puanlarla ayın en başaralı öğrencisini gosterir
Başarı Tablosu. 4- Sınavları üye olmadan çözmeye çalışanlara üye ol uyarısı.
5- Çok fonksiyonlu üye ol ve üye giriş sayfası.
6- özel yazılmış sınav eklentisi var. (Bu eklentiye soru yükleme konusunda alacak arkadaşa uzaktan bağlanarak gerekli destek verilecektir. )
7- Sitede ayrıca AÖF Hesaplaması var.
8- Özel dökuman indirme bölumü
9- Sitede kaç soru, kaç sınav, kaç üye ve sınavların kaç kez çözüldüğünü gösterir istatistik bölümü
10- Son Çözülen Testler bölümü
Bu özelliklerin hepsini parayla yaptırdım. Bundan dolayı da ücreti uygun tuttuğumu düşünüyorum.
Siteye çok emek harcadım. Bunun için ilgi gösterebilecek ve siteyi daha iyi yerlere getirecek birinin almasını istiyorum.
Siteyle ilgili aklınıza takılan her soruyu hiç çekinmeden PM ve Skype üzerinden bana yöneltebilirsiniz.
Skype Adresi :
esperamiamor