MetropolMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar kasabildin şu anda benim 30 bine az kalmıştı limit 35 yapınca soğudum
Selim17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende bi ara uğraşıyordum, youtube de btcheat scam yazdım araştırdım falan. Sonra vazgeçmiştim. Freebitco.in ve freedoge.co.in ödeme yapıyor. Özelden iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.
MetropolMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hacım bu iki site de de 1 saat bekleme olayı can sıkıcı yoksa olabilir ama 1 saat bekle 0.00000021 al 0.00030000 te yolluyor sıkıntılı bence şimdi unitis coin diye bişi buldum işlemci ile kazıyorum günde 10 adet filan kazıyor. 10 tanesi 0.00000209 btc şu anki kurla bunu kazmak bu tarz beleşler ile uğraşmaktan daha mantıklı geliyor.
değerli arkadaşlarım şuan için 0,028 kazancım var alt ödeme limitini 0,035 yaptılar. ben sadece bu limite ulaşana kadar bir yardım talep ediyorum aslında eğer kazanç konusunda gerçekten bu ödemeyi yapıyorsa grup kurup bu siteden kazanç sağlamak mantıklı geldi bana...yaklaşık olarak 20 gündür bu işi yapıyorum ve bu kazanca ulaştım. çok uçuk bir süreç kalmadığı için denemeye değer diye düşünüyorum.

@MetropolMedya; kardeşim 1 günde 209 btc için harcadığın elektriğe hiç mi hiç değmez. yanlış yoldasın kardeşim. btc kazandıran ve anında ödeme yapan bir çok site var ayrıca eğer işlemci kullanarak kazı yapmak istiyorsan. minergate diye bir program var onun üzerinden monero kazıp kazancın yükseldiğinde moneroyu minergate sitesinden btc'ye çevirip btc olarak hesabına çekebiliyorsun. 209 btc gerçekten hiç değmeyecek bir kazanç. monero madenciliğinde de işlemcinin grafik ekran kartının vesaire kalitesi ve işlem hızı çok önemli. eğerki evden bu işi yapmayı düşünüyorsan elektrik parasını ne btc madenciliği ne de monero madenciliği ödemez