Bu haberde Güzellikleri ve naifliğiyle bilinen Flamingoları katledildigini okuyunca yüreğimdeki herşey koptu gitti

Fotoğraflara bile zar zor baktım. Buraya koymaya bile utandım kaldım

Bunu yapan insan olamaz.
Zir'a insan, Eşref-i Mahlukat, yani Yaratılmışların en şereflisidir. Biz ki, çocukken karıncaların sırtında taşıdıkları ile yorulmasın diye, bişey vastasıyla alır, yuvasının kapısına kadar kaldırır götürürdük. Çoğumuz da böyle yapmıştır.Kimi kuzuyu, kimi karıncayı kimi eşeği kimi atı kimi kediyi kimi köpeğe farklı farklı naif davranmışızdır.
Bir önceki işyerimde bir arkadaşım gece hemstır faresi hastalandı diye, istanbulun bir ucundan diğer ucuna gece 2-3 te nöbetçi veterinere götürdügünü biliyorum, ki o arkadaşımın degeri beş on kat daha artmıştı gözümde.fare de olsa bir canı üstün tutuyor koruyor diye.
Hayvanları sevelim sevdirelim, koruyalım. Yazın dışarı bir tas su, kışın ekmek yem bırakalım dışarı. Ama bu haysiyetssiz karakkterssizler gibi insanları etrafımızda tutmayalım.
Böyle vicdansızlar ile aynı dünyada aynı havayı solumamalıyız be...Acil bir yasa çıkmalı...Böyle vahşilik yapan vahşileri kutuplara sürmeli...