Hala anlamıyorum neye dayanarak neye güvenerek yatırım yapıldığına. Br şirket vardır üretici diye anlaşma yapacak die borsada ona yatırım yaparsın. Dolar vardır tüm dünyanın kullandığı, ülkenin ekonomik durumuna göre dolara vs yatırım yaparsın. BTC'nin ise neden çıktığı neden düştüğü belli değil. Yanlış düşünüyor olabilirim, yanlış olup yatırım yapmıyor olabilirim ama 1 tane mantıklı açıklama yapan olmuyor. Herkes bitcoin artacak hep artacak şu artacak bu artacak peki ama neden? Neden BTC artıyor? Bu sorunun cevabını bulmadığım sürece 1 BTC 100.000 Dolar olacak deseler bile almam. Bir işyeri açarsın çevreye göre açarsın, seyyar satıcı olan simitçi bile nerede neden simit satılacağını bilerek o tarafa gider. Herkes alıyor BTC ama neden aldığını bile bilmiyor. Benim ekonomist şu bu da değilim, iddalıyım vs de demiyorum ama bir işin bir mantığı olduğuna inananlardanım. Bir şey sürekli artıyorsa ona çok büyük yatırım yapmamak gerektiği düşüncesindeyim. illaki zengin olacağım diyen varsa daha alt coinlere 100 TL bassın, %200 değer kazananlar oluyor 1 günde 2-3 misline katlarsınız paranızı.
Hocam sizi inanın kimse ikna edemez