Merhaba arkadaşlar, bugün Hürriyet Bumerang'tan aldığım reklam teklifi üzerine bu konuyu açmayı gerekli hissettim. Daha önce açılmış yada bahsedilmiş ise affola.
Hürriyet Bumerang Nedir?
Hürriyet Bumerang 2007 yılında Hürriyet bünyesinde kurulmuş blog ve web sitelerini destekleyen bir network projesidir. Bumerang’a üye siteler, sitelerinde yayınladığı makaleleri Hürriyet Bumerang'ın sunmuş olduğu şablon sayesinde bumerang sayfasında yayınlama imkanı bulmaktadırlar. Bu sayede sitelerine trafik, görünürlük, kazanç ve çeşitli ayrıcalıklar elde etmektedir. Bumerang’ a üyelik tamamen ücretsiz olup, üyelik için sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir.
Üyelik işleminiz sonrasında siteniz Hürriyet Bumerang editörlerince değerlendirilerek Bronz, Altın ve Platin olmak üzere 3 farklı üyelik tipine göre kategorize edilir. Bumerang’ la blogunuz yada web siteniz internette daha geniş kitleye ulaştırabilir, dünyaca ünlü markalardan alacağınız reklam teklifleri ile gelir elde edebilirsiniz. Bumerang sistemine katılabilmeniz için bir web sitesi, blog ya da forum sitesi sahibi olmanız yetmektedir.
Hangi Siteler Katılabilir?
  • Bloglar ve kişisel içerikli siteler
  • Bilgi ve içerik siteleri
  • Forumlar
  • Topluluk ("community") siteleri
Hangi Siteler Katılamaz?
  • Yapım aşamasında, sınırlı içeriğe sahip siteler
  • Tamamen alıntı içeriklerle oluşturulmuş siteler
  • Yasadışı veya ****** içerik / linkler olan siteler
  • Yalnız reklam tıklatma amaçlı kurulmuş siteler
Kayıt Olma Linki
Kayıt olmak için tıklayınız
Kayıt olduktan sonra 3 gün içerisinde dönüş yapıyorlar arkadaşlar. Bana dönüş yaptıklarında ilk başta altın üyelik vermişlerdi. Ama gold üyelikte makaleyi yayınlayacak hiç bir bölüm bulamamıştım. Yardım bölümününe konuyu ilettiğim zaman ise üyeliğimi platin yaptılar ve böylece makaleyi yayınlayacağım kısım göründü. Buradan şu sonuç çıkıyor, platin üyeler dışında makale yayınlayamıyorsunuz. Plain üyelik dışında bir üyelik alırsanız tavsiyem itirazda bulunun. Makaleleriniz 72 saat içerisinde yayınlanıyor. 72 saat demeleri araya hafta sonu girince makalelere bakmıyorlar. Normalde 1 saat içinde yayınlıyorlar.
Yayınlanan Makalelerim
Görsel koymak isterdim ama olmadı, bu adreste görebilirsiniz http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/Sit...1/teknozum-com
Aldığım Teklif
Bugün sürpriz oldu bana. Hürriyet bumerang'a girip makalemin onaylanıp onaylanmadığına bakmak istemiştim teklifle karşılaştım. Teklifin görselini paylaşıyorum.
  • Hit konusunda çok faydalı oldu. Çok güzel hit geldi. Açtığınız konu, manşete, ve görsele göre değişkilik gösteriyor.
  • Kayıt aşaması ve makale paylaşımı konusunda yeterince aşıklayıcı bilgiler verilmektedir.
  • Teklifi açık tuttum ki, herkes merak edebilir diye.
  • Paranızı çekme alt limiti 50 ₺
  • Hiç para çektim mi, hayır.
Peki bu teklif nasıl birşey? Bana sitemde yayınlamam için bir makale gönderdiler. Sitemde makale alanına belirttikleri şekilde hazırladım ve yayınladım. Sitemdeki makale: https://www.teknozum.com/guvenilir-marka-ugur-sogutma/
Ayrıca facebook da paylaşıması için de kısa link oluşturabiliyorsunuz. Teklifin istatistik bölümünde makale ve facebook paylaşımı için bilgiler yer almaktadır. Facebook Kısa Link:
https://www.facebook.com/teknozumcom...69938526767804


Ve son olarak ilgili arkadaş konuyu sabitleyebilir mi acaba, gerek görüldüğü takdirde, arkadaşlardan gelen sorular doğrultusunda güncelleme yapabilirim.
Herkese hayırlı kazançlar diliyorum.