Olay R10 dışında oldu fakat ne yapacağımı bilmediğim için sizlerle paylaşmak istedimLetgoda bir bilgisayar gördüm normalden ucuz numarasını aldım ve almak istediğimi söyledim Aradığımda memlekete gittiğini (Kırşehir) konyada olmadığını ve dönmeyeceğini söyledi otobüs yahut arabayla geleyim alayım dedim iflas ettim hemen lazım ödemem var vs dedi önden kapora 100 ₺ kapora gönder dedi bilgisayarı ben göndereyim gelince de kalan parayı gönderirsin dedi kabul ettim
Şuan anlatınca düpedüz d0landırıcı gibi geliyor fakat adamın konuşması babacan güven verir cinstendi.
100₺ gönderdim bilgisayarı 18.30 otobüsüne vereceğim dedi sonra otobüs gelmedi göndercem vsvs ayak yaptı vazgeçtim iban at paranı geri göndereceğim dedi ibanı attım hesaba gelen giden olmadı farklı bankadan gönderdim dedi eft falan dedi şuan da gelen giden yok ve mesajlarıma cevap vermiyor whatsapptan okuyup geçiyor aradığımda meşgule atıyordu bi kere açtı 5 gibi göndercem falan dedi ama şuan engelledi beni direk meşgule düşüyor.Kaporayı göndermeden tc sini aldım doğru yanlış bilmiyorum iban numarası var telefon numarası ve isim soyismi var şikayet etmek istiyorum ama öğrenciyim avukat vs cebimden buna para veremem nasıl bir yol izlemeliyim sizlere danışmak istedim konuyu doğru yere açtığımdan da emin olmamakla beraber , şimdiden teşekkür ediyorum