Google in artik iyice civittiginin sanirim insanlar artik yavas yavas farkina variyor henuz ciddi bir projem sitem mevcut degil americada bing.com google i tahtindan pek yakinda indircektir bu arada google tekel degil arkadaslar

ciddi bir proje baslattigimda kesinlikle google en son baglanti kuracagim platform olacaktir sizlerede tavsiye ederim bing.com uzerinde yogunlasin nacizane gorusum dikkate alirsiniz veya almazsiniz orasi ayri ancak 20 sene icinde google devri kapanacaktir sebepleri cok ornegin turkiye de yasamiyorum ama bicok kisi vikipedinin aylardir kapali oldugu halde bazi aramalarda halen nasil oluyorda ilk sirada ciktigi hakkinda sikayetlerini duyuyorum bu google denen sacmalik uzerinde 2 sene evvel denemelik bir adwords yayinlamistim aradan onca zaman gecmesine ragmen bana ayni reklamin devaminda gecen aylarda 250 $ otamatik odeme cekmisti direk google aradim kardesim kapali reklama nasil para charge ediyosun falan filan 3 gun 1 hafta hic umursamadilar halbuki google in merkezi sehirde yasiyorum neyse baktim hic tinlamiyorlar bankayi hemen aradim ben bu hizmeti almadim odemeyide yapmiyorum dedim eger odemeyi geri jade alamazsam bankayi mahkemeye veririm dedim wells Fargo Bank sagolsun tinlarmi google odemeyide yapmadim belki 8 kere mail attilar 11 defa aradilar hadi bak dalgana deyip suratlarina kapattim adwords hesabi mi askiya almislardi tekrar acmislar iste gokhan bey 250 dolarlik credit tanimladik kullanabilirsiniz vesaire vesaireler bing.com candir

adsensem de mevcut ancak baslatacagim projelerin hicbirinde zaten adsense kullanmicam onuda kapatirlarsada hic umurumda degil diger platformlara agirlik verin kolay gele .