Öncelikle geçmiş olsun. Suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız neden kendinizi hakim karşısında savunmak yerine şahsı linç etmekten bahsediyorsunuz anlamadım, böylelikle suçsuz bile olsanız suçlu duruma da düşeceksiniz.
Askere gitmeden önce benim de başıma geldi böyle bi olay, forumdan birine okul zamanı açtığım ve sadece ders notlarımı paylaştığım sitemi satmıştım, şahıs bu siteye telif içeren yemek tarifleri eklemiş ve domaini sattıktan sonra whois bilgilerini değiştirmemiş hala benim adım soyadım yazıyor, adresime kağıt geldi şikayetçi olunmuş vs sattığım şahısla konuştum yardımcı olmak maksatlı bak kardeşim bu siteyi ben sana sattım ama whois bilgilerini güncellememişsin davada sen yerine sanık benim, sitendeki içerikleri sil git ben yaptım de beni uğraştırma, dinlemedi ben eklemedim diyor vs çok kızdım haksızlığa gelemem ve bu şahıs beni boşu boşuna uğraştıracak kendi yaptığı şey için ben koşturucam mahkemelerde neyse elden bir şey gelmez paşa paşa gittim hakim karşısına çıktım, sattığıma dair dekontu verdim (ki bu çok önemli dekontta açıklama kısmında bire bir herşey yazıyor iyi ki de not düşülmüş) 2 kez hakim karşısına sanık olarak çıktıktan sonra, forumdan sattığım kişiyi çağırdılar. Eninde sonunda gerçekler gün yüzüne çıkar, hak yerini bulur. Kendini savun, hakkını ara haksızlığa gelme.