Arkadaşlar yıllardır wordpress üzerine çalışıyorum.
Öğrenci iken işini yaptığım yani sitesini yaptığım bir kişi bana gelip host ve cpanel bilgilerini aldı, dedi ben başkasına değişiklikler yaptıracağım bilgileri ver kardeşim
Bende hostinge yazarak bilgileri alıp kendisine 7. ayda ilettim.
İletirkende mailde artık sorumluluk kabul etmediğimi söyledim.
Şahıs bugün gelip sitesinin acılmadığını, değişiklikleri bana yaptırmadığı için sitesini sildiğim. evli cocuklu cocuklu olduğumu öğrenci olmadığımı insanları kandırdığımı ( ki evli barklı cocuklu olsam ona ne anlamış değilim ) beni ikeada gördüğünü söylüyor. Bilişim suçlarında arkadaşlarının olduğunu beni maf edeceğini falan söylüyor. tehtitler ediyor.
Arkadaşlar bende 5 ay önce nişanlandım, 2 aydır resmi nikahlıyım ve düğünümde yaza. Nişanlık konuşmayı gördü ve kıyamet koptu ailesi falan durumdan rahatsız oldu e devlet üzerinden giriş yaparak inandırabildim ancak cok büyük huzursuzluklar yaşadım, sucum günahım yok benimle alaksı yok olayın bu olaylar gece 1'de yaşandı ve bana sitemi düzelt senin herşeyin para falan yazmış cok kanıma dokundu kendisi linç etmeyi düşünüyorum.
Ama bir yandanda savcılıga vermeyi düşünüyorum bana iftira atması ailemle nişanlımla aramızı bozmasını kabul edemiyorum.
Fikirleriniz neler ?