Sıkılmadan okudum ama cidden gerçekmi ?
Ah ah keşke gerçek olsa
Üşenmeden okudum..
Umarım değmiştir
Olabilir
Tabii ki değil
Teşekkürler
Keşke doğru olsa böyle şeyler de biz inanmayan taraf olsak
Keşke
Bilgili bir abiye benziyorsunuz boşverin zaman yolculuğunuda dünya düz mü onu söyleyin forumdaki herkes onu merak ediyor
Şaka bir yana hocam güzel bir hikaye olmus sonuna kadar sıkılmadan okudum
Dünya düzdür :P

Teşekkür ederim.
Gerçekten muhteşem, okudum hepsini ben de.
Teşekkür ederim
Yazan adam kral roman yazsın anında trendlere girer
Yazmayı düşünüyorum aslında. Ama kitabı bastıracak parayı ayarlamam lazım önce

Çok teşekkürler.
ne okudum ben
Bilmem

Ne verelim abime
Bir film izlemiştim zamanın ötesinde'ydi herhalde.
Sevgilisi ölünce zaman makinesi yapıp onu kurtarmaya çalışıyordu,her seferinde ölüyordu tekrar.Sebebini öğrenmek için uzak bir geleceği gitti.Bir ton olay geldi başına o zamanda birisi şey demişti"Sevgilin ölmese o makineyi yapmayacaksın falan filan paradoks işte

En merak ettiğim şeylerden biridir bu zaman yolculuğu
Teşekkürler paylaşım için
Rica ederim. Ben de çok meraklıyım böyle şeylere de, işin içine girince, hiç de göründüğü gibi olmadığını anlıyor insan. Ben teşekkür ederim
Bütçe olacak bunu film yapıcan güzel olmuş valla
Forumda film çeken birkaç arkadaş var. Sponsor bulursak neden olmasın

Teşekkürler.
Sonuna kadar sıkılmadan okudum benki kitap okuma işini bir türlü beceremem
Yazarken sıkarım diye çok korkmuştum aslında. Birçok yerini de çıkardım

Teşekkürler.
Kaleminize sağlık sonuna kadar okudum.
Teşekkür ederim
Zamanda yolculuk ve "hayal ürünü" denilen birçok şey... Hepsi gerçek, ben inanıyorum. Güzel yazı, sağolun.
Yapılamayacak bir şey yok aslında. Stephen Hawking diyor ki, " Bundan 10-15 yıl önce zamanda yolculuk yapılabilir deseydim bana deli derlerdi. Ama teknolojinin geldiği nokta ortada. Şimdi rahatlıkla söyleyebilirim". Neden olmasın

Çok teşekkürler.
Zaman yolculuğu fazlada zor değil aslında her an geçmişi görüyoruz. GÜneşi gördüğünüzü düşünüyorsunuz ancak 15 dakika öncesini görüyorsunuz. İlerde net olarak çözüm gelceğini düşünüyorum
Aynen öyle. Bu konuyu biraz araştırmıştım ben de. Zamandan daha hızlı gidebilirsek, zamanda yolculuk da yapılabilir. İmkansız değil diye düşünüyorum ama biz göremeyiz sanırım
şahsen kendim zaman makinesini bulsam ve süresiz kullanma imkanım olsa ilk çocukluk, sokaklarda top kovaladığımız, her türlü akıl almaz olaylara karıştığımız günleri tekardan yaşamaya giderdim. orada kalmam yeterli olurdu şu anki kafam ile. o zamanlar boşta da birçok domain vardı birkaç tane keyword domain'i babamın kredi kartı ile alırdım. dolara yatırım yapmaları için ailemi teşvik ederdim. birkaç tane de bitcoin patlattık mı tamam işte tadından yenmez. zamanında yaptığım hataları da düzeltirdim. hayali bile güzel
ayırca bu da aklıma gelmedi değil
https://www.youtube.com/watch?v=CiDsaZj7PZQ
Ah ah, benim de görmek ve yapmak istediğim çok şey var aslında. Ama şimdilik hayalden öteye geçmiyor işte
şeyi merak ettim, kamil neaptı beya, ülyasına kavuştu mu?
Ayarladık onu bea
Sonu etkilemedi ama genel anlamda güzeldi. Kara Cuma yazınızı da okudum. Çok güzel açıklamışsınız.
Eyvallah kardeşim teşekkürler

Sıkmasın diye çok uzatmak istemedim.
Zaman makinesi zaten bulundu.
Ciddi misin? Boşuna yapmışım desene