değerli arkadaşlar yaklaşık 20 gündür btcheat sitesinde mine işlemi ile 3 bilgisayar kullanarak çalışmalar yapmaktayım.fakat gördüm ki bu işi yapmak için grup olmak ve grup olarak çalışmak gerekiyor. ayrıca diğer coin işleri ile ilgili araştırmalarım ve sonuçlarım var minnergate yazılımı ile de coin kasma yapıyorum. btcheat konusunda çok araştırma yaptım fakat olumsuz 1 video haricinde hiçbirşeye rastlayamadım. ben ödeme alamadım fakat ödeme alan birçok kişi var google üzerinden araştırmalarım sonucu bu konuyu açıyorum. ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile telefon numaralarını yollasınlar ve birlikte çalışmak için whatsapp grubu kuralım...

ayrıca şu da var ki masaüstü bilgisayar yada laptop fark etmez fakat bilgisayarların bu işlemlerde çok yorulduğunu ve işlemci olarak kaliteli işlemcilerin kullanılması gerektiğini en baştan belirtmem gerek. BTC Heat sitesinden mine işlemi yaparken bilgisayar maksimum işlemci kullanıyor ve ısınmalar oluşabiliyor. termal macunu bitmiş ve fanı kirlenmiş olan bilgisayarlarda aşırı ısınmadan dolayı kapanmalar yaşanabiliyor. ben 20 gündür neredeyse sürekli olarak laptop üzerinden bu çalışmayı yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.