wmhocam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günlük kiraliık ev sakat iş. booking ve airbnb üzerinden ev kiralayanlar için vergilendirme geleceğini söylüyorlardı. booking ülkemizde artık hizmet vermiyor bu yüzden olabilir. diğer sorun daha büyük. evi kaladığın kişi fuhuş yaparsa, fuhuşa aracılık ve fuhuşa yer temininden başın belaya girer.
Yok dayı biz kendimiz karı kız atmak için kurduk şirketi şimdilik. İlerleyen dönemlerde bakalım, belki eşe dostada yardımcı oluruz bu konuda. Ya benim sektör ile alakam yok, kardeşim dediğim birinin sitesi ve sektörde 5 yıldan fazladır duruyor. O yüzden işin yasal boyutu ona kalmış. Ben seosal kısmına bakarım.
Dediğinize göre bu yasallıktan ötürü birşey ise r10 da açtığım tanıtım vardı o sıralamaya girdi, angel.co sitesinden deneme yaptım o girdi ama bu site ile giremiyorum. Burada konu açmamın sebebi ise bu kategor,ide 3 site açtık sadece bir tanesi 95'ten girdi orada kaldı. Yeni site hadi girsin ilk sayfaya demiyoruz, ama şöyle diyim aynı gün kendi sektörüm olan konkasör ile ilgili site açtık aynı tasarım falan benim kelime 26.sıraya girdi ama bunda tık yok. Gerçekten kafa karışıklığına sebep verecek bir konu. Bunun sebebini öğrenmek için konuyu açtım. Konuya cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim ama h taglarına falan takılmam, çok gözde bir unsur değil abartı olmadıktan sonra.Neteskop kardeşim, bilgi için teşekkür ederim, kastığım sayfa ana sayfa olmasına rağmen kategori seosunu yıllardır yaparım ve etkisini görürüm. Mesela seo kelimesinde arama yaptığında bak bakalım, ayhan hangi link ile sıralamaya girmiş ?