CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim haline şükretmelisin. Babana da acil şifalar diliyorum.

Daha geçtiğimiz hafta annesi ve babası tarafından terk edilen bir çocuk çalıştığım yoğun bakımda hayatını kaybetti. Annesini aradık gel oğlunun durumu böyle diye. Annesi kuşadasındayım 2 güne gelirim dedi. içimden neler geçti neler.

Şükür edip geçmek gerek.
Amin hocam inşallah
aynen hocam ne dertler var bunada şükür.

alperweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum kızı boşver sen şimdi. Babana odaklan, zaten klasik bir laf vardır: dönerse senindir kebabsa komşunun Allah acil şifa versin. Kız mı yok memlekette; seni bu haldeyken bırakan kızdan zaten hayır gelmez sana. Hayırlısı olmuş bırakması, Allah 'ın sevgili kuluymuşsun ki şimdiden göstermiş sana gerçek yüzünü. Ya evlenseydin çoluğun çocuğun varken bıraksaydı. Böylesi hayırlıymış de yaşamana bak.
haklısınız hocam erkenden görmek de önemli

ProjeAgaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baban için üzüldüm, Allah şifa versin. tekrarını yaşatmasın inşallah
baban konusunu ayırarak söylüyorum ki sen daha acı görmemişsin. sevgi-aşk kimyasal bir olaydır, beyin acı için salgıladığı hormona karşılık elbette mutluluk veren hormonu da salgılayacaktır. lakin bu topraklarda öyle acılar var ki aklının yüzde 10-13ünü kullanan insan bile çare bulamıyor, derman olamıyor.
amin hocam inşallah
evet hocam ne dertler var sevgi basit kalıyor yanında sadece olayın tazeliği var diye

MesutDincer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana sadece çok kısa şeyler söylemek istiyorum. Hiçbir ilişkin için asla pişmanlık yaşama, üzülme, kafana takma.
Neden mi?
6 ay içerisinde hem babamı hemde abimi kaybettim. Biri hastalıktı biri intihar. Sana şu kadarını söylemek istiyorum ben hala pozitifsem hala ayaktaysam bu benim tamamen nasıl düşündüğüm ile alakalı.
Kendini çaresiz hissetmek, hayatım boktan demek bir nevi seni rahatlatıyor olabilir. Ama inan önümüzde kocaman bir hayat bizi bekliyor. Bu yaşadıklarımdan sonra hiçbir şekilde kötü düşünmedim. Aksine ailem için her zaman destek olmayı ve yaşantımı nasıl daha iyi hale getiririm, nasıl yararlı olurum gibi sorulara kafa yoruyorum. Umarım herşey dilediğince olur fakat her zaman ailen için yaşa. Sevgililer gelip geçici olabilir. Bunların hepsi birer tecrübe ve emin olabilirsin bu tecrübeler seni olgunlaştıran ve hayata tutunmanı sağlayacak gerçekler.
hocam allah rahmet eylesin. gerçekten büyük bir yükle yaşıyorsunuz allah yardım etsin

sevkicayir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim 3 yildir ters.Ciftlik banka para yatirsam 2 gun sonra patlar herkesin cani yanar diye oraya bile yatirim yapmiyorum.Yerin 7 kat dibine gomulmus benimki care bulunmuyo.
allah yardım etsin hocam