bir şeyin etik olup olmadığına sizmi karar veriyorsunuz ? destek talebinde bile ÇÖZÜM üretmek yerine direk iade talep ettiniz.Bunu dediğiniz an zaten firma kullanıcılarına değer vermediğini belli eder ve onları sadece birer para akışı olarak görür.Kusura bakmayın 1 tl lik hizmet alsam dahi eğer siz işinizi adam akıllı yapıyorsanız destek alacağım.Kalkıpta size bana panel kurun , yapılandırma yapın diyen yok.Şimdiye kadar aldığım bütün sunuclarda root bilgileri kullanarak kurulum yapıyorum da sizin sisteminizde yapınca sisteminiz patladı.Bundan sizin bile haberiniz yok ki destek dahi veremiyorsunuz.Ben kendimi kusursuz sanmıyorum ama sizin ego baya tavan yapmış.Ben bir insanım hiçbirşeyi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum.
sağolun yaklasık 18 saat vakit kaybı yaşadım websitemi bu firmaya taşıyacaktım fakat olan oldu 2 saat önce başka firmadan vds aldım 30 dk da kuruldu şuan hiçbir sıkıntı olmadan vesta cp kurup ssh , ftp v.s sıkıntı olmadan girebiliyorum.
Kendi bilgisizliğine neden satıcıya mal ediyorsun ki? Hadi onu geçtim hata da olmuş olabilir senin harcadığın vakit ise onlarınkisi ne ? Adam sana defalarca cevap yazmış bu mu yani karşılığı. %100 suçlu olsa bile hosting firması adamın emeğini göze alsan bu konuyu açmazdın. Biraz düşünceli açın şu şikayet konularını.