Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünya düz olmadığı gibi yuvarlakta değildir. Elipsoid gibidir. Bunun aksini tartışmak için öncelikle var olan kanunun hipotezini çürütmek lazım. Şu durumda ortaya attılan "şey", şey diyorum çünkü hipotez bile sayılamıyor. Bahsedilen düz dünya olayını çürütüp kanunlaşan elipsoid dünya kavramıdır. Sağlam bir hipotez ortaya atacaksınız ki, bu teori olsun. Delilleri olsun, sürdürülebilir ispatları olsun...
Sizin dünya düzdür demeniz ile bir boğanın iki boynuzu arasında dünya vardır demek gibi birşeydir.
Benim asıl merak ettiğim ayın biçimidir. Ayın biçimi hakkında hiçbir kanun yoktur. Çünkü Mars'a giden insanlık daha ayın arkasına gitmemiştir. Neden? Ay'ın her zaman ön yüzünü görüyoruz. Neden arka yüzü ile ilgili hiçbir görüntü yok?
Bu arada bazı arkadaşlar uzaylı, ufo demişler. Bende inanıyorum uzaylı denilen şeye, ancak benim düşüncem biraz farklı. Dinimizde de insanlıklıktan başka formlar olduğu açıkca belirtiliyor zaten. Ben bu uzaylı olayına inanmakla birlikte bir tık daha ileri gideyim. Evet farklı yaşam formları var ancak bize görünenler uzaylı değil, biziz. Yani atası olduğumuz gelecekteki insanlar onlar. Bu benim nacizane düşüncem.
Ayın diğer yüzünü çekmediklerini inan çok merak ediyorum hocam. Yanlış hatırlamıyorsam karanlık olduğu için çekilemiyormuş. Çünkü aya doğru yansıyan ışık yokmuş. Ama teorisyenler ayın diğer karanlık yüzünde ufoların yaşadığını iddia ediyorlar.

Gelecekteki insanlar konusu da katılıyorum. Bazı arkadaşlar bu duruma "yaşamı tren olarak kabul edersen biz ilk vagondayız" düşüncesiyle yaklaşıyor. Düşününce mantıklı gelebilir. Ama nerden biliyoruz ilk vagonda olduğumuzu? Bizden sonrakiler teknolojiyi ilerletmiştir ve bize geri gelmişlerdir. Olamaz mı? Olabilir.