OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte asıl problem kendinizi kusursuz sanmanız. Kimse siz 30 liralık bir hizmet aldınız diye size sonuna kadar hizmet vermek zorunda değil. Bunu anlayamıyorsunuz, ödemenizi iade ettiğimiz halde burada konu açıyorsınız. Yaptığınız ne kadar etik, siz burada şikayet konusu açıyorsunuz neden şikayetçisiniz neden mağdur oldunuz. Root girişi yapamadığınız için mi ben açıklayayım tekrar bunu size ticket larda da belirttim.

su root

bu komutu yazınca root oluyorsunuz sunucuda, sunucuya giriş yaparken de sizin kurulum sırasında verdiğiniz kullanıcı adı ve şifresini giriyorsunuz.

Bu kadarcık bir işlemi yapamamanız, bu konuda bu kadarcık bile yeteneğinizin olmaması mıdır sorun ?

Konuya yazdığım son mesajdır. Size meslek yada hobi hayatınızda başarılar diliyorum.
bir şeyin etik olup olmadığına sizmi karar veriyorsunuz ? destek talebinde bile ÇÖZÜM üretmek yerine direk iade talep ettiniz.Bunu dediğiniz an zaten firma kullanıcılarına değer vermediğini belli eder ve onları sadece birer para akışı olarak görür.Kusura bakmayın 1 tl lik hizmet alsam dahi eğer siz işinizi adam akıllı yapıyorsanız destek alacağım.Kalkıpta size bana panel kurun , yapılandırma yapın diyen yok.Şimdiye kadar aldığım bütün sunuclarda root bilgileri kullanarak kurulum yapıyorum da sizin sisteminizde yapınca sisteminiz patladı.Bundan sizin bile haberiniz yok ki destek dahi veremiyorsunuz.Ben kendimi kusursuz sanmıyorum ama sizin ego baya tavan yapmış.Ben bir insanım hiçbirşeyi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum.

Euros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir firma tabiki kusursuz olamaz tabi ama bende geçen senelerde OmurTech ile farklı bir problem yaşamıştım.

2000 kadar videoyu Up / Down yapacağım dönemde OmurTech üzerinden bir Windows VDS alıp sorunsuz şekilde işlemlerime başladım derken upload hızının FTP üzerine normal bir VDSye göre çok yavaş olduğunu görmüştüm. Bu arkadaşlar da bana ekran görüntüsü atarak biz şu kadar hızlıyız nasıl yavaş olur karşı sunucu ne kadar alabiliyorsa bizim sistem en yüksek hızdan gönderiyordur gibi sözler söylemişlerdi. Aynı gün paketi iptal ederek başka bir Türk firması üzerinden ( Şimdi isim söylesem reklam yapıyor dersiniz ) VDS alarak sorunsuz şekilde işlemimi gerçekleştirmiştim.

Benim o dönemde yaşadığım bu teknik problemden çok çözümsüzlüğe iten bu firmanın konuşma tarzındaki soğukluğuydu. İzlenimlerime göre halen benzer eksikleri mevcut. Bu firmayla iyi şekilde çalışan insanlar vardır mutlaka bu arada, toptan kötüdür ya da çok iyidir demiyorum sadece benim ihtiyaç durumunda çalışmayı tercih etmeyeceğim biryer burası.

Geçmiş olsun hocam, umarım burayla kaybettiğin zamanı daha iyi işler yaparak telafi edersin.
sağolun yaklasık 18 saat vakit kaybı yaşadım websitemi bu firmaya taşıyacaktım fakat olan oldu 2 saat önce başka firmadan vds aldım 30 dk da kuruldu şuan hiçbir sıkıntı olmadan vesta cp kurup ssh , ftp v.s sıkıntı olmadan girebiliyorum.