Hiçbir firma tabiki kusursuz olamaz tabi ama bende geçen senelerde OmurTech ile farklı bir problem yaşamıştım.

2000 kadar videoyu Up / Down yapacağım dönemde OmurTech üzerinden bir Windows VDS alıp sorunsuz şekilde işlemlerime başladım derken upload hızının FTP üzerine normal bir VDSye göre çok yavaş olduğunu görmüştüm. Bu arkadaşlar da bana ekran görüntüsü atarak biz şu kadar hızlıyız nasıl yavaş olur karşı sunucu ne kadar alabiliyorsa bizim sistem en yüksek hızdan gönderiyordur gibi sözler söylemişlerdi. Aynı gün paketi iptal ederek başka bir Türk firması üzerinden ( Şimdi isim söylesem reklam yapıyor dersiniz ) VDS alarak sorunsuz şekilde işlemimi gerçekleştirmiştim.

Benim o dönemde yaşadığım bu teknik problemden çok çözümsüzlüğe iten bu firmanın konuşma tarzındaki soğukluğuydu. İzlenimlerime göre halen benzer eksikleri mevcut. Bu firmayla iyi şekilde çalışan insanlar vardır mutlaka bu arada, toptan kötüdür ya da çok iyidir demiyorum sadece benim ihtiyaç durumunda çalışmayı tercih etmeyeceğim biryer burası.

Geçmiş olsun hocam, umarım burayla kaybettiğin zamanı daha iyi işler yaparak telafi edersin.