Dünya düzdür diyenlerin çoğu ufoya inanır. Hatta ayın bize görünen tarafı değil de diğer tarafında yaşadıklarını iddia ederler. O yüzden NASA'ya inanmazlar. NASA'nın aya ayak bastığına inanmazlar. Çekim olduğunu söylerler. NASA, dünyanın yuvarlak olduğunu söyler ve ufonun varlığını bu zamana kadar kabul etmemiştir.

Bana göre NASA güvenilir bir kaynak değil. Bilmediğimiz bir konuda bize ne denirse ona inanıyoruz mecburi olarak. Yolda geçen biri benim adım Hasan dese hayır senin adın Ahmet diyemiyoruz çünkü adamı tanımıyoruz bile. O durum gibi. Bilmediğimiz konuyu bize istedikleri şekilde öğretebiliyorlar. Çünkü en gelişmiş teknoloji onlarda var ve her türlü kandırmaca olabilir. NASA diğerlerine nazaran güvenilir desek, 51. bölge tarzında gizemli birçok şeye yaptığı açıklamalar beni hiç ikna edemiyor. Çoğunuzu da etmiyordur o yer ile ilgili bilginiz olmasa bile.

Dünyanın düz olduğunu varsayarsak neden bizden gizleniyor? NASA neden böyle bir bilgiyi "dünya düzdür" açıklamalarıyla devam ettirsin? O da saçma geliyor.

En mantıklısı ne biliyor musunuz? Bana göre biz bir uzaylının fen bilgisi ödeviyiz.