nedemek KUSURSUZ olunki bu gibi şikayet konusu açılmasın hakkınızda.Yazdığımın sonuna kadar arkasındayım.Unutmadan o vds paketinin içine koyduğunuz root bilgileride sorunlu el atmışken onlarıda düzeltirseniz yeni vds alacak kullanıcılar en azından root girişini yapabilsinler.
İşte asıl problem kendinizi kusursuz sanmanız. Kimse siz 30 liralık bir hizmet aldınız diye size sonuna kadar hizmet vermek zorunda değil. Bunu anlayamıyorsunuz, ödemenizi iade ettiğimiz halde burada konu açıyorsınız. Yaptığınız ne kadar etik, siz burada şikayet konusu açıyorsunuz neden şikayetçisiniz neden mağdur oldunuz. Root girişi yapamadığınız için mi ben açıklayayım tekrar bunu size ticket larda da belirttim.
su root
bu komutu yazınca root oluyorsunuz sunucuda, sunucuya giriş yaparken de sizin kurulum sırasında verdiğiniz kullanıcı adı ve şifresini giriyorsunuz.
Bu kadarcık bir işlemi yapamamanız, bu konuda bu kadarcık bile yeteneğinizin olmaması mıdır sorun ?
Konuya yazdığım son mesajdır. Size meslek yada hobi hayatınızda başarılar diliyorum.