Bölümün açıklaması: Herhangi bir hosting firması ile yaşadığınız kötü olayları başkalarıda yaşamasın diyorsanız
verdiğiniz destek mükemmeldi gerçekten arkadaşlar ilgilenicek diyip kaç saat bekliyoruz işletim sistemi kurma kısmında kullanıcı adına root yazıyoruz öyle bir sistem yapmışsınız ki root yazıcan kurulum yapmıyor ama yapıldı diyor.Buglarınızı müşterileriniz çözüyor sanırım.Bir şekilde kurulumu tamamladık bu sefer root olamıyoruz vds paketinde yazan root bilgileri bile sahte insanlarla kafamı buluyorsunuz anlamadım bütün gün vaktimi harcadınız resmen isteyen alır isteyen almaz ben verdiğiniz hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım.
Türkiyede Vmware sanallaştırma altyapısı ile bu tarz bir hizmeti veren nadir firmalardanız ve yaşamış olduğunuz sorun tamamen ubuntu sistemini root kullanıcı adı yazarak oluşturma sebebinizden kaynaklanmaktaydı.
Freebsd ve ubuntu gibi sistemler ilk kurulumlarlarda root haricinde bir kullanıcı ile kurulur daha sonrasında o kullanıcılar vastasıyla root erişimi sağlanır.
Burada sizin bilgi eksikiğinizi bizim doyurucu olmayan kurulum aşamamız nedeniyle bir kurulum eksikliği söz konusu. Bahsetmiş oldğunuz sorun ve çözümü yapılmış olup, kurulum sırasında yaşadığınız bir problem belirtmediğiniz için yazılımcı arkadaşımız tarafından gün içinde yine çözülmüştür.
Kusura bakmayın, böylesine büyük bir sistemin buglarının giderilmesi 10 dakika gibi bir sürede mümkün olsaydı, hemen hallederdik ki destek talebini gönderdiğinizde çözüm üretmeye çalıştığımızı siz de biliyorsunuz.
Türkiye'de çoğu kişi armut piş ağzıma düş mantığında karşıdan iş beklediği için bu tarz sorunlar yaşamaktadırlar. Bu anlamda da biz elimizden gelini yaptık, sorun yaşadığınızı gördüğünüzde de iadenizi gerçekleştirdik. Sizin burada yapmış olduğunuz tamamen firmamızı karalamaya yönelik bir çalışma.
Yine de teşekkür ederim ki biz de küçük bir hatamızı görmüş olduk, bu platform üzerinde biz de çok değerli müşteri kitlelerine erişebildiğimiz gibi maalesef ki en ufak bir sorunda bizi alaşağı etmeye çalışan, kendi eksiklerini bizim eksiklerimiz gibi lanse etmeye çalışan kişilerle de karşılaşabiliyoruz. Sizin sayenizde sistemimizi daha da kusursuz halge getirmek için her gün çalışıyoruz.
Saygılarımla