OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ubuntu kurulumu sonrasında sunucunuza giriş yapılabilmekte olup, sizin tarafınızda bilgi eksikliğinden sunucunuza root girişi yapamadığınızdan dolayı müşteri memnuniyeti kapsamında ödemeniz iade edilmiştir.
Biz sunucu yada sanal sunucu satmak mükellefiyetindeyiz. Sistemi kullanamıyorsanız yada problem yaşıyorsanız burada sizin mağduriyetinizi ancak ödemenizi geri iade yaparak yapabilmekteyiz.

Ödemenizi geri iade ettiğimiz halde şikayet konusu açmanızdaki mantığı da anlayamadım.
Bölümün açıklaması: Herhangi bir hosting firması ile yaşadığınız kötü olayları başkalarıda yaşamasın diyorsanız
verdiğiniz destek mükemmeldi gerçekten arkadaşlar ilgilenicek diyip kaç saat bekliyoruz işletim sistemi kurma kısmında kullanıcı adına root yazıyoruz öyle bir sistem yapmışsınız ki root yazıcan kurulum yapmıyor ama yapıldı diyor.Buglarınızı müşterileriniz çözüyor sanırım.Bir şekilde kurulumu tamamladık bu sefer root olamıyoruz vds paketinde yazan root bilgileri bile sahte insanlarla kafamı buluyorsunuz anlamadım bütün gün vaktimi harcadınız resmen isteyen alır isteyen almaz ben verdiğiniz hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım.