hiçbir zaman uzayda çekilen görüntüler net olmadı şuan attığınız canlı yayınlar hep bir noktayı gösteriyor tam birşey göstermiyorki o yüzden o canlı yayına aldatmak sacma tabikide demiyorum dünya düz ama kanıt olarak onu atmanız ayrı saçmalık studyo ortamındada cekilir bu canlı yayın
aynen öyle hocam işte benim de demek istediğim buydu. insanlar bazı görüntülere inanıyor ama stüdyo olabilir, kurgulanmış montajlanmış video olabilir demiyorlar.
yıl olmuş 2017 hala bunları konuşuyoruz diyen arkadaşlar; bilimsel bi konu tartışıyoruz işte fena mı ? başlıkta bile "bence" yazdım özellikle, ama oldu da bundan 30-50 sene sonra dünya düz denip kanıtlanırsa işte o zaman umarım sağ kalırız ve bu günleri hatırlarız

türkiye işte tam da sizin yüzünüzden gelişmiyor çünkü yeniliğe ve YENİ düşüncelere açık değilsiniz. ben yıllarca araştırayım, sen gel 2 cümle ile tezimi çürüt waovvv cidden çok etkileyicisin

benimle dalga geçen arkadaşlar, asıl siz dalga geçilecek konumdasınız çünkü size bir şey öğretilmiş ve hiç araştırma gereği duymadan koyun gibi inanmışsınız.