Yabancılarda telefon dakika başı ücret yazıyor.Geçen gün forumdan bir arkadaşa 30 tl ye bir hizmet verdim ve yaklaşık 45 dk vs sürdü.
Ama ilgili arkadaş, müsait misin demeden gecenin 1'inde zırt zırt arıyor. Açtom telefonu ve sinirli bir şekilde "30 TL ye satın mı aldın?" dedim.İş yapıyoruz destek için de akşam müsait misin cümlesinden sonra olumlu yanıt alındıktan sonra aranır.
Yani işlem yaptık diye gündüz uyuyanlar var gece uyuyanlar var ve ben bir aile babasıyım. İşin adabı RAJONU, önce skypten müsait misin hocam dersin. hayır dersen gündüz vakti mesaj atarsın.Hadi geçtim iş öncesi whatsaptan hizmet verdiğim için whatsapptan yazılır.Ama müsait misin demeden zırtt zırt gece de aranmaz ki!!!!
Yani bizim milletimiz telefon konuyşmalarını abartıyor her işte abarttıgımız gibi. Biz olunca, durum aynen şöyle:
-Boş yere meşgul ediyor.
-SUİSTİMAL ediliyor.
Bu yüzden İŞ BAŞI destek için whatsapp skype kullanıyorum.Sonra telefon iletişimi..Ama ilgili kişi veya tanımadıgım numaraları da açmıyorum genelde, açsam ble skype den iletişime geçin diyorum..
Yani dediğin gibi bu konuda sıkıntı büyük