evet ben buna inanıyorum, neden bilmiyorum ama yuvarlak olduğu konusunda hep kandırıldık gibime geliyor. antartika antlaşmasını incelerseniz belki hak verebilirsiniz. az önce bi konu gördüğüm için açasım geldi bu konuyu, bildiğiniz gibi dünyanın sonu antartika olarak geçiyor ve yaklaşık 13 ülkenin ortak anlaşması ile o bölgelere girmek, üzerinden uçmak, denizinden geçmek yasak. sadece özel izin ile bazı bilim adamları girebiliyor. bizden ne saklıyorlar da oralara girmemizi istemiyor olabilirler... benim düşüncem oradan aşağısı sonsuz uçurum olabilir örnek fotodaki gibi.
bir diğer sebep de emekli olan bir çok nasa astronotunun açıklamaları... hemen hepsi aynı şeyi diyor, dünyanın yuvarlak olması konusunda kandırıldınız vs.
son olarak geçtiğimiz aylarda basketbolcu shaquille o'neal da dünyanın düz olduğunu ve ezelden beri kandırıldığımızı yazdı resmi hesaplarında. bilmiyorum bende onlara katılıyorum..
bu tarz düşünen tek kişi siz değilsiniz sorun değil dünyada bir çok insan var. ama şu gönderdiğiniz resmi incelerseniz V şeklinde bir resim hali hazırda 3 boyutlu bir yapı.
Dünyanın merkezindeki çekim kuvveti saysesinde zaten V nin alt tarafında da baş aşağı yürüne bilir. Eğerki derseniz aslında dünyanın merkezine doğru bir çekim kuvveti yok. öyle olsaydı dünya kendi bütünlüğünü sağlayabilir miydi?. Gönderdiğiniz resme bakın alt tarafta yaşamamak için bir sebep var mı.