Hocam merhaba sizin mesajlarınıza denk geliyorum ve yorumlarınızı beğeniyorum. Sorum şu btc için yerli firma öneriniz nedir?. Şikayet var . com da bir çoğu için açılmış şikayet başlıkları var bu yüzden emin olamadım. Sİzin önerdiğiniz veya çalıştığınız btc firması varmı?. Yabacı borsalar ile alakalı değil ama cevaplarsanız sevinirim.
BTCtürk ile çalışıyorum ben hep hocam. Onların yaptığını yapmış Türkiyede çok azdır. Kapandıklarında herkesin parasını iade ettiler.
Yavaş ve fiyat makas aralığı kötü ama en azından güvenliler.
Benimde açtığım bir konu var onlar ile ilgili ama yinede çalışırım onlar ile

İzninizle 2 sorum olacak. 5 bin TL 'yi birkaç dijitale mi yatırmak mantıklı, yoksa tek bir dijitale yatırmak mı mantıklı? Bu konuda görüşünüz nedir?
Diğer sorum bitfinex ne kadar güvenilir? Bunu bilmek imkansız ama kaç yıllık site, büyük giriş yaptınız mı diye soruyorum. Bitcoin ya da ETC çekerken kimlik onayı istiyor mu?
Yumurtaların hepsi aynı sepette olmaz derler hocam genelde.
Şimdi birde şu var kendimden örnek veriyim.
Alım satımı seviyorum ben. Hiç olmayacak coinleri gün içinde alıp satıyorum. Bazen kar bazen zarar ediyorum.
Yanlız Yatırımımın %80 BTC - ETH gibi sağlam coinlerde kalan %20'si aksiyon yaşatıyorum kendime.
Sizde belli başlı coinlere bölebilirsiniz veya sadece BTC'de tutabilirsiniz.
bitfinex'de şu anda param yok. Benim hesabım onaylı olduğu için onaysız hesaplardan para çekerken kimlik istiyor mu bilmiyorum hocam.