Kendinize ait telefon hattınızin olması gerektiği ancak telefondan bilgi vermeme özgürlüğüne sahip olduğunuzu düşünüyorum.
Burdan ulasip guven olayı icin konunuza baksin. Burda ki refransiniz yeterlidir.
Telefondan beleş bilgi için haklisiniz. E-ticaret sitelerimizden bizı arayıp çaktırmadan işi nasil yaptığınızı öğrenmek istiyorlar. Telefonu güven aracı olarak kullanılıyor. Ve zaman alıcı bir durum.
Dolandiracak kişi her türlu dolandirir zaten. Şikayet konularında anlaşma için tele cevap veriip sonrasinda kaçan bir çok kişiyi görüyoruz.
Mobilden yazdım. İmla ve harf hataları olabilir.
Valla hocam tabi ki benim firmamın da her firma gibi bir telefon numarası var. Zaten verdiğim hizmetlerden birisi de bu, firmalara telefon numarası tahsis ediyorum.
Gel gelelim her insan gibi benim de tabi ki cep telefonum var.
Ama sonuç şu ki, ne cep telefonu numarama ne de firma numarama artık internet ortamından ulaşmanız mümkün değil. Neden?
Telefonum çaldığı saniye, benim çalışma şansım yok. Telefonumun çalması ile kazandığım parayı karşılaştırdım bir dönem. Yaklaşık 25-50 telefon çalmasının sadece 1 tanesinin gelire dönüştüğünü, onun da pek hatrı sayılır bir gelire dönüşmediğini fark ettim.
Telefonum hiç çalmadığı takdirde daha mutlu olduğumu, daha verimli çalıştığımı ve bu sayede daha iyi paralar kazandığımı fark ettim. Yani çalan her telefon benim iş verimimden çalıyor zira ben monitöre bakarak ve klavye tuşlarına basarak para kazanan biriyim. Ekrana baktığım her an benim için bir çalışma, bir fikir anlamı taşıyor.
Gel gelelim çalan telefonlar paraya dönüşse yine sesimi çıkarmam ama paraya dönüşmediği gibi sinire ve strese dönüşmektedir. Ayrıca size telefon hakkı verdiğiniz her müşteriye taciz hakkı da vermiş oluyorsunuz ve malesef bizim insanımız bu hakkını sonuna kadar kullanıyor.
Şu an bile, benimle hiç ilgisi olmayan problemini Google'da aramak yerine bana soran Skype müşterilerm var. Bu müşterilerimde telefon numaram olsa ne olurdu siz tahmin edin.
Son zamanlarda birçok kurumsal firmanın da, telefon desteğini kesip tamamen ticket sistemine geçtiğini gözlemliyorum. Emin olun sebebi benim sebebimle aynı. Bizim insanımıza size telefon etme veya yüz yüze gelme imkanı tanıdığınız takdirde suistimal ediliyorsunuz.
Ben ofisime ziyaretçi veya müşteri de kabul etmiyorum. Çünkü bu kapıdan 1 kişi girdiği anda benim işim duruyor. Benimle konuşan görüşen herkese çokça faydam oldu, hala olur ama o kişi arkasını dönüp gittiğinde, siz faturasını, kirasını ödeyemeyen adam olursunuz ve kimse bunu umursamaz.
Sözün özü, ben birine telefon vereceksem, işin maddi değeri hatrı sayılır olmalı (kaçacak huzuruma değsin), ya da öncesinde tarafımla fazlasıyla iş yapmış olmalı. Aksi halde ben kimsenin her canı istediğinde telefon edebileceği biri olmayacağım. Öyle biri olmak istesem zaten gider maaşlı bir iş bulur sistemin parçası olurdum.
Konu gerçekten çok uzun. Bu tarz mevzular yüzünden oldukça vakit ve hormon kaybetmiş biri olarak yaz yaz bitmez. Artık Skype üzerinden soru soranlardan da hiç çekinmeden para istiyorum, usulca uzaklaşıyorlar.
Umarım bir gün muasır medeniyetler seviyesine ulaşırız.