Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yaserckr; Sen yeterki kendini içkiye ,youtube kilitleme senden başka bişe istemiyoruz
Yıllar önce çok güzel bir site kurmuştum kendime yapa bildiğimi kendim yapardım yapamadığımı tasarımcılara yaptırırdım. gel zaman git zaman site istediğim gibi oldu .
a4 kağıtlarına reklam yapar antalyanın sokaklarına caddelerine yapıştırırdım. başımdan bir ayrılık geçti sabahlara kadar içki sigara birde nalet olsun zeus kabadayı diye bir repçimi şiircimi neyse onun bir parçasına klitlenmiştim. msn neden mod arkadaşım yazıyor abi siteye biri şunu yapıyor biri bunu yapıyor ne server parası aklımda ne site aklımda server kapandı site gitti ben darma duman oldum en son işe gittim patron dedi ben yanımda çalışacak adam isterim soytarı istemem dedi eve geldim ailem bana karşı cephe aldı.
antalyalı arkadaşlar bilir. kale içinde sabaha kadar oturdum düşündüm siteme verdiğim emek onca heves işten atılmam ailemin bana bakış açısı. birgun hiç unutmam halam beni gördü. anneme dedi oğlun eroinemi düştü bu gözlerin hali ne kulağıma bu laf gelince aynada kendime baktım dedim *** bu senmisin kim için ne için.. ozaman beni terk edende maşallah dunya zerre umrunda değil. o yaşıyorsa ben ondan daha iyi yaşarım. inan güzel kardeşim. şuan çok mutlu bir evliliğim var yanımda kaya gibi duran düşünce elimde tutan bir eşim var evet tartışıyoruz bazen kızıp bağırıp çağırıyoruz ama ertesi sabah yine güne mutlu başlıyoruz. her zaman eşime şunu derim keşke yıllar önce karşıma çıksaydım. ama bir yandan şunu düşünüyorum. bu kadar acıyı yaşamasaydım. tecrübeli olmazdım.
biri gider hayatından ama öyle biri gelirki hayatına geçmiş bile aklına gelmez geldimide güler geçersin.

bir insan yüzünden hayatını asla ve asla karartma belliki daha gençsin. kendini sınavlarına ve okuluna ver. asl ve asla kımsenin eline sana gülecek koz verme. lütfen
hocam gerçekten çok etkili bir anlatımınız var inşallah benimde karşıma öyle biri çıkar

kuranyurdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah uzun ömürler versin isterseniz bende çektiklerimi anlatayım.Haline şükredersin.
dinlerim hocam zaten dert öyle birşey ki herkes kendinde ki derdi en büyük sanarmış