Babanıza geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşur. Diğer konu hakkında düşünceniz afedersiniz çok saçma. Eminim çok sevmişsinizdir. Sizinki farklıdır. Hayaller kurulmuştur. Ve şimdi yarı yolda bırakıldığınızı düşünüyorsunuzdur. Peki yanlış anlamayın ama ya bu ilişkiniz daha ciddi evrelere geçtiğinde bu tarz bir olay yaşasaydınız ve sizden ayrılsaydı daha mı iyi olacaktı? Bir nevi test olmuş sizin ilişkiniz için ve bence sizin için o insan doğru kişi değilmiş. Size garantisini veriyorum eğer oyalanacak birşeyler bulursanız kafanızı dağıtacak şeyler, maksimum 3 ayda bu depresyonu atlatırsınız hayatınızda o insanın eksikliğini hissetmemeye başlarsınız. Tabi önce onun instagram vb hesaplarını stalklamayı kesmeniz gerekiyor. Üzülün üzülmeyin desem de fayda etmeyecek bol bol üzülün ama oyalanacak birşeyler de bulun. Yeni bir site projesine başlayın mesela?
Hayatınızda başarılar dilerim.
Hocam inanır mısınız mezuna kaldım bu sene zaten üni hazırlanıyorum üstüne de bunlar gelince sıkıntılı oldu benim için iş konusunda da fazla aktif olamayıorum üni hazırlığı için
Allah Babana sağlık versin. Sevgili konusunda seni anlıyorum bundan 1 sene öncesinde bende yaşadım, fakat zamanla insan onun yokluğuna alışıyor ve gerçekten sevgili işlerinin boş olduğunun farkına varıyor. Zamanla alışacaksın.
hocam ben hayatımı malesef iş üni ve sevgili olarak ayırmıştım fazla sosyal hayatım yok arkadaşlarımla çünkü ama artık iş ve üni olarak kalacak gibi