.com .net .org için kupon verdi ama sadece .com regleyebildim. Net Org için limiti aştınız diyor sizde de aynı mı?
Her hesapta 1 kez kayıt limiti var. Tekrar faydalanmak için farklı IP ile yeni hesap açmak gerekiyor.
sanırsam .org .net için 500 limiti var.
Connect with customers worldwide with selection of nearly 500 top level domain names. Blend outstanding service and low prices with no hidden fees on renewals.
Hayır hocam, 5000 kupon kodu dağıttılar her .com .net .org indiriminde.
ikinci denemede .com içinde aynı hatayı verdi. .com .net .org için limiti alçak tutmuşlar sanırım.
Her hesapta 1 kez kayıt limiti var. Tekrar faydalanmak için farklı IP ile yeni hesap açmak gerekiyor.
1 tane kayıt edebildim. Her seferinde aynı kupon kodunu veriyor. Aynı hesapta birden fazla black friday kampanyasından faydalanılamıyor sanırım.
1 tane de transfer etmek istedim ama kabul etmedi. ( Error: This coupon has expired or has already been applied to your account(s).Coupon code maximum usage exceeded. )
Her hesapta 1 kez kayıt limiti var. Tekrar faydalanmak için farklı IP ile yeni hesap açmak gerekiyor. Her kod bir kez kullanılabiliyor, ayrıca kupon kodları hesaba özel oluyor başka hesapta kullanılmıyor. Aynı ip adresi ile hesap açtıysanız aynı kupon kodunu veriyor.