Demekki çoğu kişi bu haberi bekliyormuş.Yazıklar olsun demiyecek helal olsun diyecem.Arkadaşı parasını kaptırdı diye sevinen bir milletiz.Arkadaşı kandırılan bir milletiz.Arkadaşı kazıklansın diye bataklığa yönlendirmeyi seven bir milletiz..Arkadaşlar yazmışlar oh olsun bunlara,parasını kaptırsınlar.. vs vs.Ya arkadaşlar ALLAH aşkına ömrünüzde hiç mi yanılmadınız.Hiç mi 5-10 lira bir yere harcamadınız.Olabilir haberlerde devamlı okuyoruz hakim parasını kaptırıyor birilerine.Olabilir adamlar belki yarın birgünde gidebilir.parasını kaptıranlara üzülmek tavsiye vermek yerine oh olsun, hak etti bunlar demek nedir ya !! Adam alkol alıyor parasıyla kim karışır değil mi? Adam karaciğer kanser olduğunda adamın karşısına geçip hak ettin sen.Verdin servetini alkola şimdi öl acı çek demek nedir ya!! Yapmayın ALLAH aşkına biz böyle bir millet değiliz.Arkadaşın birisi yazmış ben araştırmadım ama 200 bine ayda 50 bin veren sistemse kesin kandırırlar.Biz araştırmayan haberlerde okunan yada söylenen söze gözü kapalı güvenen insanlarız.Yanlış anlamayı ben sistemi savunmuyorum ama lütfen herkes her konuda karar verırken araştırsın.Ürün satın alırken yorumlara ve yıldızlara puanlamasına bakıyoruzda, haberler konusunda niye araştırmadan dalıyoruz.Umarım kimse zararlı çıkmaz bu işten.Çok riskli bu tarz sistemler örnekleri var.Lütfen arkadaşlar eleştiri bu şekilde olmaz