bende tam tersi ama

yani normal, sıradan bir resim, caps vesaire paylaşımı yaptığımda onlar sıfır hit alıyor ya da çok çok çokkk az. ama link paylaştığımda fena değil. saçma sanırım ama böyle yani

ben de linke boğup insanları sıkmak istemiyorum ara ara link, ara ara normal paylaşım yapmak istiyorum. yani Allah'tan linkler hit alıyo fena sayılmaz bu güzel bişey ama sürekli de link paylaşmak sıkıntı olabilir diye korkuorum.
Öncelikle rica ederim paylaşımımın işe yaramasına sevindim.
Muhtemelen linksiz paylaşımlar erişim alıyor, linkli paylaşımlar sıfır yada 1 erişim oluyor. Eğer böyle ise facebook spam olarak algılamıştır. Bunu anlamanın yolu da şu link olacak.
Buraya tıkladığınızda eğer sayfanız listede yer alıyorsa bilin ki sayfanız blocklanmış yani link paylaşım engeli vardır.
Çözümü ise eğer daha önce sayfanızdan reklam verdinizse ve e posta desteği açık ise (
Buraya tıklayıp kontrol edin) reklam veren desteği kısmından facebook ile iletişime geçip durumu anlatırsanız 1 gün içinde döneceklerdir. Bugün başvurursanız pazartesi dönerler.
Verdiğim ilk linkten de itiraz edebilirsiniz ancak oradan dönüş yapmadılar bana. Ama e posta desteği sayfası aktif değilse ilk verdiğim linkten itiraz edin.