Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. içim rahatladı biraz. dün gece her yarım saatte bir olmak üzere bir link, bir normal paylaşım şeklinde planlama yapmıştım. ama sabahtan beri bakıyorum linkli paylaşımların bazıları güzel hit alıyor bazıları daha az ama fena değil.
fakat normal paylaşımların çoğu 1 erişim bile almamış. bazıları da en fazla 200-300 erişim almış. normalde en az 15-20 bin erişim alırdı. acaip sinirim bozuldu. bütün gece ve öğlene kadar yaptığım planlamalar için harcadığım emeğe mi yanayım, sayfalar normal paylaşımlarda çöp sayfa gibi oldu ona mı yanayım bilemedim. yazdıklarından anladığım kadarıyla büyük ihtimalle ben de yarım saatte bir paylaşım ayarlamam bedeniyle bu duruma düştü heralde.
peki şimdi benim ne yapmam gerekiyor, mail atmazsam kendi kendine düzelir mi acaba, yoksa mutlaka mail mi atmalıyım?
Öncelikle rica ederim paylaşımımın işe yaramasına sevindim.
Muhtemelen linksiz paylaşımlar erişim alıyor, linkli paylaşımlar sıfır yada 1 erişim oluyor. Eğer böyle ise facebook spam olarak algılamıştır. Bunu anlamanın yolu da şu link olacak.
Buraya tıkladığınızda eğer sayfanız listede yer alıyorsa bilin ki sayfanız blocklanmış yani link paylaşım engeli vardır.
Çözümü ise eğer daha önce sayfanızdan reklam verdinizse ve e posta desteği açık ise (
Buraya tıklayıp kontrol edin) reklam veren desteği kısmından facebook ile iletişime geçip durumu anlatırsanız 1 gün içinde döneceklerdir. Bugün başvurursanız pazartesi dönerler.
Verdiğim ilk linkten de itiraz edebilirsiniz ancak oradan dönüş yapmadılar bana. Ama e posta desteği sayfası aktif değilse ilk verdiğim linkten itiraz edin.