emirkaboglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar. 10 15 yıl önce tarik kazası geçirmiştim kolumda izler vardı ve parmaklarım tma hareket ettiremiyordum ahstaneye gittim ve rapor sonucu kurul %41 vermiş. Bu durumda nelerden yararlanabilirim varmı bu konuda bilgisi olan Gıda Mühendisiym şu an işsizim nelerden faydalanabilirim.
Raporda:
Kullanım amaçlarında dolu olan tikler: istihdam evet , Sosyal Yardım evet, 2022 sayılı yasa evet engell ıkımlı kkartı evet
Rapor geçerlilik süresi: Sürekli
Ağır Engelli: Hayır
Bu şekilde arkadaşlar. yardımcı olursanız sevınırım
Oncelikle gecmis olsun ustad.
Bende gecen yil calistigim sirkette yuksekten dusme sonucu sol kol dirsegimi tam eklem yerinden ters dondu kirildi.Ameliyatla 14 vida takildi suan iyiyim Allaha sukur ama kolumu dirsekten %70 kadar acabiliyorum.Ara ara agrilarim soguk havalarda sikintilarim ister istemez oluyor.Mesela 5 dk civari sol elimle tlfnla konusayim kolumu hemen acamiyorum.Ayni sekilde 3-5 kiloluk bir agirligi kaldirdigimda kolumu tekrar kapatamiyorum.Yavas yavas acma kapama islemi yaparak normale donuyorum .Suan sirketle mahkemeligiz subat ayinda 2.durusmamiz olacak.Taniklar vs dinlenecek.Avukatimin soyledigi mahkeme benden adli tiptan kolumun durumuyla ilgili rapor isteyecekmis.Hastane epikriz raporlari vs.Simdi ben mahkemeden bagimsiz ortapediye gitsem kolundaki guc kaybiyla ilgili bir rapor alabilirmiyim? Kac oran verirler naparlar bilmiyorum tabi ama bu raporu almamin bana artisi ne olur?Tecrubelerinizi aktarirmisiniz?