Lenovo Legion serisi güzel. Fiyatınıza bütçenize uygun olarak da Lenovo Legion y520 modeli de oldukça iyi. Aslında oyuncu bilgisayarıdır fakat bu sizi yanıltmasın. Kullanmak istediğiniz programlar ve bütçenize uygun bir öneride bulundum. Ben şahsen Lenovo'nun ThinkPad serisini kullanmaktayım. Tüm Adobe ürünlerini sorunsuz olarak kullanmaktayım. Autocad kullanmadım fakat sorun olacağını sanmıyorum. Kullandığım ThinkPad modeli T440s.

Lenovo markasını kullanma ve önerme sebebim şu: Ülkemizdeki garanti servisi oldukça ilgili ve iyi. Örnek vermek gerekirse ThinkPad cihazımda 1.5 yıllık kullanım sonucu çok ufak ölü pikseller ortaya çıkmıştı. Dikkatli bakılmadığı sürece belli olmuyordu. Grafik programlarını sık sık kullandığım için beni rahatsız etti. Hemen Lenovo Türkiye'yi aradım ve durumu anlattım. Hemen göndermemi istediler, 1 günde de yeni LCD panel takıp kargoladılar. (Toplamda kargo git-gel-tamir süreci 3 gün sürdü.)
Ben şahsi kullanımım üzerinden marka önerisinde bulundum, yanlış anlaşılmasın Lenovo'dan kat be kat iyi markalar da vardır elbette. Fakat dediğim gibi fiyat/performans açısından -Dolar'ın önlenemez artışı karşısında- en uygun markadır kanımca.
İyi akşamlar dilerim...
Ek olarak: Şu sıralar Xiaomi ürünlerine karşı aşırı bir ilgim var birçok kişide olduğu gibi. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Xiaomi Notebook Pro'yu incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. GearBest gibi sitelerden getirtebilirsiniz. Şahsen mevcut bilgisayarımdan sonra kesinkez tercih edeceğim bilgisayar modelidir kendileri. Selametle...