Uzun yıllar önce Türkçe Rap müziği dinlemeye başladım. Mahallemizde Ömer ağabeyimiz vardı onun arabasında dinlerdik o dönemler (2000'li yılların başı) daha sonra lise dönemlerimde daha çok dinlemeye başladım. Eee tabii stilimiz iyice değişmişti o dönemler, Pislick'ten falan giyinmeye başlamıştık. Daha sonra Mozole Mirach'ı tanıdım, Harun Dinç'i (lise döneminde) bu adamın sesi o kadar güzel o kadar muhteşem geliyordu ki anlatamam.
Şu an 24 Kasım 2017 tarih, kendisiyle Twitter üzerinden mesajlaşıyoruz. Kendisine mesaj atın, yorum yapın geri dönüşü mutlaka yapar. Ben yeraltında çok fazla Rap sanatçısı tanıdım, bir yeraltı albümü yapar adamın yanına yaklaşamazsın ego'dan! Fakat bu adam düşündüğünüz tüm Rap sanatçılarından farklıdır. Çok mütevazi, efendi bir insandır. Yıllar boyunca güzel albümler çıkartıp, bizlere eşsiz bir müzik ziyafeti verdiği için şahsım adına kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
Bu arada en çok sevdiğim albümlerinden bir tanesi budur, playlist halinde sizlerle...

https://www.youtube.com/watch?v=t4Dh3XRmH2c&list=PLq7g046yUF1AlFYDp4xtI9TW uYVe_g0aL&index=2