Merhaba, kullanmadığım site ve domainleri satmak istiyorum.
Domainler konusunda ayrı bir konu açmak istemedim. Site satışı yanında hepsini ayrı ayrı yazacağım.
SİTE 1 - www.resmikurumlar.net
Bu siteyi satma amacım tamemen zamanım olmadığı için.. Benzer bir siteyi daha önce yine forumdan bir arkadaşa 8000 TL'ye sattım. Aylık kazancı 400 TL civarında idi.. Bu siteyi de bu amaçla yaptım ama zamanım olmadığı için kaldı. Sitenin SSL bu ay alındı. 11 ay daha var. 120 TL'ye sorunsuz kurulum ve ayarları yaptırıldı. Siteye tema almadım çünkü şu an için gereksiz bir masraf olur. Günlük hiti 5-10 civarında.. Size vereceğim sistem ile 2 ay ilgilenir iseniz aylık çok rahat 200-300 TL sabit kazanabileceğiniz bir site inşa edebilirsiniz. Bu tamamen sizin elinizde.. Şu anda bir kazancı yoktur.
Bu alanda başta sitem kalmadı ki zaten yabancı sektöre geçeceğim ondan elden çıkarıyorum. Siteye ve sonrasındaki süreç (bilgi paylaşımı için) sadece 500 TL talep ediyorum. Ki ileride bunun kat ve kat fazlasını kazabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------
SİTE 2 - www.kredisayfasi.com
İçerisinde 150 civarında tamamen özgün yazı vardır. Bu yazıların kimisi 400 kelime, kimisi 1000 kelimeye yakın. Bundan dolayı ben ortalama olarak 500-600 kelime yazayım.
İçerik ekonomi, kredi v.s. Domaini satın almıştım proje yaparım diye ama sonradan kaldı. Sitenin hiti var mı yok mu ben de bilmiyorum. Kazanç noktasında reklam hiç koymadım. Yaptığım masraflar 180 TL domaine verdim. Makalelere de sanırım 1000-1200 tl harcamışımdır.
İstediğim Fiyat: 800 TL
-------------------------------------------------------------------
SİTE 3: www.hobikadin.com
İçerisinde 100'e yakın yine full özgün makale vardır. Yapılan masraflar; 250 TL domain, 150 TL tema (esen kadın), tahmini editör ödemesi 500 TL civarındadır. Toplam masrafım 1K falandır herhalde.. Sitenin kullandığım dönemde günlük 15-20 bir hiti vardı sanırım sonra bıraktığım. Güzel projelendirebilirsiniz.
İstediğim Fiyat: 600 TL
-------------------------------------------------------------------
Satılık Domainler:
dizilist.com (TEKLİF)
tamdizi.com (TEKLİF)
--------------------------------------
Satılık Proje:
www.cinayetvar.com
Sosyal Sorumluluk alanında yürütülebilecek bir projedir. 1 sene önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bir görüşülme yapılmış ve olumlu tepkiler alınmıştır. Proje hem sosyal sorumluluk alanındadır hem de ticari bir faaliyettir. Sadece domain almak isteyenler TEKLİF verebilir ama proje bazlı görüşmek isteyenler telefon numaralarını özelden iletebilir ise detaylı bir değerlendirme yapabiliriz.

Sorularınız olur ise lütfen pm isteyiniz.