Drive botun satışı durdurulmuştur. Photos bot satılmaktadır.
Özellikler: - 720p videolarda 360+720 kaynak veriyor. 1080p videolarda 360+720+1080 veriyor. - Bot API kullanıyor. Yani o videolara sadece siz erişim sağlayabilirsiniz. Başkası videonun idsini ele geçirse bile kullanamaz. Zaten videonun idsi kullanıcıya görünmüyor. - Herhangi bir api limiti yok. - Cache sistemi mevcut. Player hızlı yükleniyor. - JWPLAYER'a bağlaması kolay. (Dilerseniz ücretsiz direk bağlarım) - Yine JWPLAYER'a da HD toggling ile videonu oynatabilirim. - JWPLAYER ile dışarıdan altyazı ekleyebilirsiniz. Şunu da dipnot geçeyim. Türkiye'de dizi-film işleri ile ulaşan sitelerin sadece 7-8 tanesinde bu bot var. Yeni bir bot. Patlama derdi yok. Herhangi bir sorun yaşarsanız bana ulaşabilirsiniz. Normal fiyatı 500 TL. Elimde sadece 3 lisans kaldı. O nedenle 400den bırakıyorum bunları.
Botun fiyatı: 400 TL Kalan lisans sayısı: 3
Not: Demo için pm isteyin. EDİT ! Google Photos API sistemimiz yayına girdi. İsterseniz aylık 50 TL'ye Google Photos API'si kiralayabilirsiniz. Kalan API lisans sayısı: 0 R10dan Gelen Müşterilerimizden Yorumlar Bir adet bot satın alındı. Çok güzel çalışıyor. İşin ehli bir arkadaş. Güvenle alabilir, iş yaptırabilirsiniz.
Arkadaşı tanırım, ufak bir arkadaş indirimi daha yaptı ama sonuçta bende para ödedim

1 Adet photos bot satın aldım. Şuan bir sorun görmüyorum. İçiniz rahat olsun güvenilir arkadaş.