Merhaba,
Arkadaşlar 1 sene önce 299 dolara satın aldığım (o zamanın dolar kuruyla 950 lira civarıydı) ionCube PHP Encoder Pro Edition 9 programını satıyorum. Satma sebebim ise şu; bu program ile PHP 4'ten PHP 5.6 sürümlerine kadar şifreleme yapabiliyorsunuz. PHP 7.0 sürümünü de şifreleyebiliyorsunuz ama 7.0'a yeni eklenen fonksiyon ve ayrıcalıklardan yararlanmamanız şartıyla.
İşin özeti; kullandığım web sitede PHP 7+ fonksiyon ve uyarlamalar mevcut. Bu ionCube benim işimi görmeyecek gibi.
Bugün black firday kampanyası olduğu için normalde 299 dolar olan ionCube encoder pro 10 versiyonunu 179 dolara satın alabileceğim.
Bugün ionCube Encoder almaya kalksanız 700 TL (179 dolar), yarından sonra almaya kalksanız 1.170 TL (299 dolar) fiyata satın almak zorunda kalacaksınız. Ki zaten ömür boyu lisans ve sınırlama olmadığı için benim lisansımı ikinci el olarak düşünmeyebilirsiniz. Sıfırdan farksız. Üstelik pro versiyon

Benim kullandığım lisansı yarı fiyatına
350 TL'ye satıyorum. Black friday, yani "bugün" satılmazsa benim satış fiyatım 600 TL olacaktır. Yine güncel satış fiyatının yarı fiyatı yani.
İlgilenen, ihtiyacı olan arkadaşlara devredebilirim lisansı. Ben de PHP 7 ile işlerimi görebilmek için 10. versiyonu satın alacağım.
Bendeki program OS X yani Mac bilgisayarlar için lisansa sahip. Alıcı iseniz ve windows kullanıyorsanız 30-35 dolar gibi bir ücret ödeyerek lisans türünü değiştirebiliyorsunuz.
Ürün detayları:
https://www.ioncube.com/php_encoder.php?page=pricing
Bilmeyenler için; ionCube programı ile PHP kodlarınızı şifreleyebilir hatta domaine veya ip adresine lisanslayak koruyabilirsiniz.
Konu güncel, 1.170 TL değerindeki ionCube encoder programı bugüne özel 350 TL..