Selamlar başlıktaki gibi son zamanlarda, çevremdeki herkes bu çiftlink banka yöneldi, ben nedense hiç inanıp güvenmediğim için, arkadaşlarımı uyardım ama dinleyen yok. bana dediğin gibi faso bir durum varsa bile beni soysunlar dolandırsınlar ben kabulum diyorlar. ve çok inanılmaz bir güvenleri var, 30 bin yatıran 10 bin yatıran, arabasının satılmasını bekleyen, 30 bin veren yıl sonunda 70 bin olarak alıyormuş felan. Mevzuyu bilmeyenler için özet geçeyim, paralar havuzda toplanıyor, site sahipleri gerçek çiftlik kurup, hayvancılık yapıyorlar, çeşitli farklı hayvanlar alıp onları besleyip büyütüp felan satıp sizin karınızı veriyorlar. Devlet güvencesi altındaymış noter onaylıymış felan, tabi böyle bir gerçek yanı mevcut, adamlar resmi ve herşeyi dört dörtlük yaptıkları bir gerçek fakat herşeye rağmen benim gözümde güvenleri sıfır, belki helal kaznaç peşindeler ama diğer titanları,megaholdingleri,Qnetleri görüp duyup, yaşadıktan sonra şu saatten sonra babam yapsa buna benzer işleri inanasım yok Aramızda katılanlar varmıdır.
Not: karalama yada övme amaçlı bir konu değildir, genel şahsi fikrim ve düşüncelerimdir.