her sene yapıyorlar çok kaliteli 3 yıllık hostu 6aylık gibi bir ücrete alınabiliyor, aynı kişi farlı domainle her sene alabilir şahsen ihtiyacım oldukça yenilemek için yeni hesap açıyorum üyelük onay için kimlik ve kart doğrulama gerekiyor skype ile arıyorsunuz isim adres ve alım yaptığınız kart ile soru soruyorlar ve hesabı onaylıyorlar. Önceden türk çalışan vardı artık yok galiba geçen sene ingilizce onaylamıştım ingilizcenizin giriş seviyesinde olması yeterli -- illa skype ile yapmak zorunda değilsiniz ticket yoluyla da oluyor skype seçeneği işlemleri hızlandırmak amacıyla
Türkçe destek ekibi hala var, Ekip dediğim sanırım 2-3 kişilik bir ekip. Resmi Siteleri :
http://hostgatordestek.com Buradan ticket açarsan türkçe cevap verirler. Aynı zamanda
destek@hostgator.com.tr adresinde
7x24 saat destek alabiliyorsun.
Yeni hesap oluşturmana gerek yok. Ben var olan hesabımdan yeni bir paket aldım. Paket alırken indirim kodunu kullandım (
İNDİRİM KODU : 2017BF2). Musait vaktimde eski sunucudaki verileri yeni sunucuya taşıyacağım. Gelecek sene denk gelirse 100 Dolar verip 3 yıllık peşin alacağım.
Ayrıca türkler için her zaman %60'lık bir indirim kodu var ben hep %60 indirimli alıyordum. Sürekli geçerli %60 indirim kodu :
BASKANGATOR.
Özellikle yıllık alımlarda fiyat oldukça fark ediyor. Aylık 20 dolar olan sunucu yıllık alımda Gerçekten aylık 2-3 dolara tekabül ediyor.