Merhaba;
Bir süredir kafamda olan proje hakkında sizlerin fikirlerini, önerilerini, olumlu-olumsuz düşüncelerinizi almak istiyorum. Playstation 5 sanıyorum ki 2018 orta çeyrekte yada sona doğru piyasaya sürülür. Ortalama 3 bin civarı bir fiyatı olur ilk çıktığı anda oyundur koldur vs derken gidiyor. Çevremdeki bu tip playstation oynatanlara bakıyorum kol bozulması çok sık oluyor düşürüyorlar tuşlar bozuluyor vs kollarda pahalı. Genelde oyun seçenekleri sınırlı 1 bilemedin 2 oyun ya var ya yok pes fifa ikisinden biri banko herkes maç oynuyor. Benim kafamda kurduğum proje ise şu;
Playstation yatırım yapmak yerine bilgisayar kasası toplasam 3-4k arası buna bir sürü oyun yüklerim 122 ekran tvler kablosuz kollar vs bir sunucu ilerlemeli oyunların yedeklerini oraya alıp ertesi gün geldiğinde kaldığı yerden devam etmesi vs. İnternet cafeler bitti bana göre fakat 5-6 tane laptop 500-600 tl aralığında i3 i5 tarzı internet- ödev- cw vs hazırlamak için çay çorba tost meşrubat vs. Nedir sizin düşünceleriniz önerileriniz ? Başka ne olabilir mesela ? hızlı para kazanmak istiyoruz 50 bin falan sermayem var toplamda.