Ben Turhost'u öneririm.
- Wordpress kullanıcısı olarak mail() fonksiyonları açık.
- Tüm paketlerde Cpanel var. Kendi yönetim paneli oldukça kullanışlı.
- Cpanel vs girmene gerek kalmadan neredeyse tüm işlemleri halledebiliyorsunuz.
- Referans sistemi var, referanstan alışveriş yapanın %20si hesabınıza geçiyor.
- Sisteme girişlerde SMS doğrulaması gibi ek güvenlik seçenekleri yok. İhtiyacım vardı, ek güvenlik işlemleri için çalışıyoruz dediler.
- Pazarlık yapılabilen bir şirket yada şuan param yok dediğinizde sizi idare edebilirler.
- Fiyatları diğerlerine göre pahalı.
- Teknik destek çok iyi. Detay vermenize gerek kalmadan sorunu bulup düzeltiyorlar hemen. Mesela bu işlerden fazla anlamayanlar için şöyle söyleyeyim. Abi site çok yavaş diyorsunuz. 10 dakika sonra cevap geliyor. Gerekli işlemleri yaptık siteniz artık daha hızlı diyorlar. Böyle değişik bir teknik destekleri var.
- Arada sırada eve hediye gönderiyorlar. Bir arkadaşıma 1 kg ayva tatlısı göndermişler bana da flash bellek hediye etmişlerdi durduk yere.
- Kuralları ihlal ederseniz kaliteyi düşürmemek için hizmetinizi hemen durduruyorlar. Bazı durumlarda sizi tamamen siliyorlar. O taktirde bir daha Turhost'la çalışmak imkansız oluyor.
Deneyimlediğim tüm artı eksi yönleri böyle. IHS ile de çalıştım. Hosting konusunda pek tavsiye etmiyorum. RAM problemi çok sık yaşanıyor. Yönetim paneli de oldukça karışık. Fakat FTP upload hızı güzel, mail istemcileri de oldukça kullanışlı. Teknik destek idare eder. Bir problemi çözmek için çok fazla soru soruyorlar, çok detay istiyorlar. Siteye giremiyorum 503 hatası veriyor dediğinde siteye en son ne yüklediniz, en son ne zaman FTP'ye bağlandınız, şu şöylemi bu böylemi uzadıkça uzuyor. Her mesaja cevap yazmak, cevaba cevap gelmesini beklemek derken sizin işin çözülmesi 2 saati buluyor. O yüzden destek konusunda Turhost daha iyi. Sorunu söylüyorsun hiçbir şey demeden çözüp bitiriyorlar.
Hocam klavyenize sağlık mesajınız beni çok tatmin etti. Kafamdaki soruların çoğuna da cevap buldum teşekkür ederim.